acht klassieke kleuren voor leisteen vloertegels

Klassieke kleuren voor Slate Tile

In de keuken

In de Foyer

Rond de open haard

In de badkamer

Op kantoor

buiten Toepassingen

dakwerk

Leistenen vloer tegels zijn niet alleen zeer duurzaam, maar voeg een welsprekende touch aan elke kamer. Het wordt vaak gebruikt in de keuken, bad en de was of modder kamer. Dit type vloer is goedkoper dan marmer en is superieur aan kunstmatige keramische tegels in uiterlijk en textuur. Het is een ideaal materiaal voor wandbekleding ook. U kunt leisteen tegel vinden in acht klassieke kleuren, met variaties in tussen. Het zal niet moeilijk te vinden precies de juiste kleur en stijl die u op zoek bent.

Black – Een zeer populaire grijs-zwart uniforme kleur, fijnkorrelig en glad aanvoelt.

Groen- verschillende tinten zijn beschikbaar voor vrijwel elk interieur passen.

Rood – Doet denken aan de Spaanse missie stijl.

Gevlekte paars en groen – een verschillende mate van zachte tinten die variëren van een overheersende kleur van een van beide groen of paars.

Grey – Karakteristieke variaties in graan en kleur.

Paars – Variaties op deze up and coming populaire kleur keuze.

Donkergroen – Een klassieke favoriet. Rijke en levendige kleuren.

Geel – gebruikt om fleuren en visueel een gebied uit te breiden.

Leisteen wordt niet alleen op de grond, maar in de rug splash gebied achter de wastafel en de kachel voor extra gemak bij het schoonmaken. Het kan worden afgestemd op uw apparatuur en kasten passen. Door een iets andere kleur voor de wanden vindt u een aantrekkelijk visueel effect. Aanrechtbladen en wastafels zijn beschikbaar die resistent zijn vlekken.

Door het vervangen van leisteen voor loper bij uw voordeur, schoonmaken is een eitje tijdens overtreding mooi weer op het noordelijk halfrond. Gebruik het in de wasruimte en de gewenste thema uit te breiden.

Slate voegt elegantie in de woonkamer of familie kamer in combinatie met houten vloeren of vloerbedekking.

Bad omringt en ijdelheid tops zijn typisch gebieden voor de toepassing van leisteen. Dit materiaal is ideaal voor zowel lage als hoge verkeer.

Desk en tafelbladen, wandpanelen en vensterbanken zijn een aantal mogelijkheden om beroep doen op een receptie of persoonlijke kantoor toe te voegen.

Leisteen flagstone is meestal geïnstalleerd in de patio gebieden en kan ook gebruikt worden op loopbruggen. Het kan worden gelegd op de grond, dan aggregaat, zand of beton, en is relatief eenvoudig zelf te plaatsen. Het is verkrijgbaar in Quarry of dalafdaling kwaliteiten op kleur, evenals de traditionele Amerikaanse. Neem contact op met uw lokale distributeur voor de gewenste kwaliteiten in uw regio.

Leistenen dakbedekking is zeer duurzaam en kan duren tot een eeuw, in vergelijking met de traditionele shingle, die elke tien jaar of zo moet worden vervangen, afhankelijk van de regio. Dakbedekking is ook beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en maten om eventuele gebouwen uitstraling en aantrekkingskracht te vergroten.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met leisteen. Meerdere kleur, grootte en texturen Laat uw fantasie bij de vrije loop bij het ontwerpen of opnieuw het verfraaien van uw huis of kantoor. Duurzaamheid en economische aspecten maken dit materiaal zeer gewenst.