afwerking gipsplaten buitenhoeken

Stap 1: Breng Metal Exterior Corner Bead naar Outside Corner

Stap 2: Breng de eerste laag van gipsplaten Mud

Stap 3: Trim de Drywall Mud Coat

Stap 4: tweede laag van gipsplaten Mud

Stap 5: Later Coats van gipsplaten Mud

Stap 6: Schuur de Surface

Stap 7: Prime en Paint

Voor een gladde, naad-free verschijning bij het afwerken van gipsplaten buitenhoeken, breng dan een metalen hoek kraal, en bereid zijn om de vacht van het met tal van gipsplaten modder. Volg de onderstaande stappen om gipsplaten buitenhoeken af ​​te maken.

Meet en snijd metalen hoek kraal naar de hoek te passen. Met de boormachine en schroeven, bevestig de hoek kraal naar de hoek. Doe in een schroef voor elke 6 inches van verticale hoogte, aan elke kant, en verzink de schroeven. schroeven toe te voegen op 3-inch intervallen als de hoek kraal niet gelijk met de gipsplaten liegt.

Gebruik de 4-1 / 2 inch plamuurmes de eerste laag gipsplaten modder toepassing bij volledige consistentie van de bovenkant van de muur naar de vloer. Op later jassen, moet u dun de gipsplaten modder met water, maar niet de eerste laag. Spreid het uit over de hoek kraal, en tot ongeveer 5 inch voorbij de hoek kraal aan elke kant. Bedek de verticale verbinding van de hoek kraal. Het geeft de muur hoek zijn scherpe, hoek van 90 graden. Glad over het oppervlak met de 10-inch plamuurmes. Hoe gladder elke laag van gipsplaten modder gaat, hoe beter uw eindafwerking kijken. Wacht ongeveer 30 uur voor de eerste gipsplaten modder laag te drogen. Reinig uw gereedschap tussen elke laag van gipsplaten modder.

Afromen de 10-inch mes, met zijn mes droge, een daling van de gipsplaten modder te kloppen pellets. Wanneer het mes raakt geen hoge plekken, gelden de volgende laag van gipsplaten modder.

Toepassen gipsplaten modder, nog steeds volledige dikte, aan elke kant 6 inch voorbij de randen van de metalen hoek kraal. Bevochtig de grote plamuurmes en glad uit de gipsplaten modder zorgvuldig te wasbord horizontale rimpels te voorkomen. Vul de schroefkoppen en glad over hen. Gooi alle ongebruikte gipsplaten modder en het schoonmaken van uw gereedschap. Verwijder hobbels en pellets uit de modder oppervlak nadat het droogt met de droge blad van uw grote plamuurmes.

Breng 2 meer lagen van gipsplaten modder, nu lichtjes verdund met water. Spreid de volgende laag naar 8 inches buiten de hoek steun, en de laatste laag 10 duim aan beide kanten. Zorg ervoor dat de verbinding van de hoek kraal wordt blootgesteld metaal na de laatste laag. Het zal worden gegrond en geschilderd, dus het zal niet zichtbaar zijn.

Gebruik de 220-grit schuurpapier om het oppervlak buff. Poetsen en stofzuigen het geschuurde oppervlak en controleer onvolkomenheden met een probleem licht. Bedek geen holtes of krassen met verdunde gipsplaten modder en glad stevig met de kleine plamuurmes.

Solliciteer latex primer en latex verf, zoals voor elke gipsplaten oppervlak.