afwerking hardhouten vloeren 7 – het aanbrengen van de vlek

Stap 1 – Reinig de vloer

Stap 2 – Controleer Onvolkomenheden

Stap 3 – Breng Wood Sealer (optioneel)

Stap 4 – Test de Stain Color

Stap 5 – Breng de Stain

Stap 6 – Buffer the Floor

onderwerpen

Het beste is om de grond zo snel mogelijk af en breng een beschermende afdichtmiddel na schuren de vloer, bij voorkeur op dezelfde dag. Dit beschermt de vloer tegen vocht en andere problemen die ertoe kunnen leiden dat de houtnerf te stijgen en het creëren van een ruw oppervlak. Om uw hardhouten vloeren eindigen door het toepassen van een vlek, volg je de volgende zes stappen.

Voordat u begint met het beëindigen van de vloer, moet je er zeker van zijn dat het perfect schoon en vrij van stof of vuil.

Als er vlekken die niet kunnen worden verwijderd door schuren, bleken ze proberen. Het dragen van handschoenen en een veiligheidsbril, gebruik een onverdund bleekwater en breng het rechtstreeks naar het centrum van de vlek. In een paar minuten, moet het bleekmiddel de vlek lichter te maken. Breng voldoende bleekmiddel om de vlek te mengen met de kleur van het hout. Vervolgens was het gebleekte gebied met warm water en laat het drogen.

Vervolgens stofzuigen de vloeren goed, en gaan over hen met een tack doek. Deze doeken zijn kleverig en, wanneer gewreven over de vloer, pick-up van al het fijne stof.

Vervolgens zorgvuldig te controleren op eventuele fouten of onvolkomenheden. Dan, vul scheuren of gaten met hout deeg, laat het dan adequaat te drogen, en dan zand glad. Zand uit elke wervel of schuren merken.

Voordat vlekken, kunt u een speciaal hout sealer van toepassing zijn op de vloer. Dit is vooral belangrijk als je solliciteert de vlek naar een naaldhout vloer. Deze sealer is niet de heavy-duty beschermende afwerking van vorig worden toegepast. Het is veeleer een licht product dat gewoon dicht de open poriën van het hout. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de vlek. Wat hout zeehondenjagers zijn gekleurd, vlekken en het afdichten van de vloer in een applicatie.

Kleuren van de vloer is optioneel. Misschien wilt u gewoon op de beschermende afwerking en laat de natuurlijke kleur van het hout zichtbaar is. Echter, als je wilt vlekken, moet u niet vergeten dat vaak de steekproef vlek in de winkel zal anders uitzien op uw hout dan in de winkel. U moet eerst een klein gedeelte van uw vloer te testen voordat elders toe te passen.

Om te beginnen, giet de vlek die u nodig hebt in een container en meng goed om een ​​gelijkmatige toepassing te garanderen. U kunt de vlek toe te passen met behulp van doeken, penselen, of een roller, en je moet altijd handschoenen te dragen bij het werken met het product. Bestrijk de vlek op zorgvuldig en zorg ervoor dat deze is door te dringen tot een egale kleur te geven. Breng een ruime jas en na 5-10 minuten, krachtig te vegen met een doek om het overtollige vlek te verwijderen. De hoeveelheid tijd die u toelaten om op de vloer zal de mate van duisternis te bepalen.

Houd vodden handig te vegen alle overtollige. De pigmenten van de vlek in suspensie zijn, niet in oplossing, zodat de vlek regelmatig tijdens de aanvraag moet worden geroerd. Als het eindresultaat ongelijk, kunnen altijd corrigeren door het opnieuw schuren en opnieuw kleuring van het oppervlak.

Hoewel optioneel, moet je buffer de vloer met een professionele buffer en een no. 2 stalen wol disc nadat de vlek opdroogt, maar voordat u uw definitieve deklaag toe te passen. Naar de finish toe te passen, volg de aanwijzingen van de fabrikant op de voet.