algemene tips voor het installeren van een motorfiets koplamp modulator

Tip 1 – Kies de juiste Modulator

Tip 2 – HID (High Intensity Discharge) Koplampen

Tip 3 – Fiets Stroomlijnkappen en Modulator Installatie

Tip 4 – Kies de beste plaats voor uw Modulator

Tip 5 – Bevestig de daglichtsensor

Tip 6 – Verbinding maken met kabelboom

Tip 7 – Bevestig Stroomlijnkappen

Motorrijders vinden dat een motorfiets koplamp modulator vermindert de kans op het krijgen van de fietser geraakt door auto’s waarvan de bestuurders er niet in geslaagd om de naderende fiets te zien. Bike eigenaren die nog moeten één van deze modulators installeren kan meestal installeren één zonder de kosten van het hebben van een fiets winkel betalen om het werk te doen voor hen. Als u van plan bent om een ​​van deze modulators installeren op uw fiets, hier zijn zeven tips die helpen zal zijn.

Bij de beoordeling van potentiële modulators, neem de tijd om dingen, zoals bedrading te overwegen. Sommige modulators niet draad splicing vereist. Anderen doen. Als je niet vertrouwd bent met de bedrading procedures, of als u niet over de instrumenten die nodig zijn om dit splicing doen, moet u een modulator die geen splicing vereist overwegen. Overweeg ook het aantal koplampen elke modulator wilskracht. Als je fiets exploiteert twee lampen, en als je wilt dat beide lampen worden gemoduleerd, zorg ervoor dat uw nieuwe modulator zullen beide lampen aan te drijven.

Headlight modulators zijn meestal niet compatibel met HID-koplampen. Dus, hiermee rekening te houden wanneer u het kiezen van een modulator. Als koplamp van uw fiets werkt met twee lampen, één voor lichte en één voor dim, en als ze verborgen zijn, kan het mogelijk zijn voor u om een ​​standaard gloeilamp met een modulator en een HID-lampen samen te gebruiken, in plaats van 2 HID-lampen.

U moet toegang tot de achterkant van de koplamp montage op uw modulator te installeren, zodat je nodig hebt om de onderkant kuip te verwijderen. U kunt de voorste kuip te verlaten bevestigd en nog steeds de modulator te installeren, maar je vindt het veel gemakkelijker om het te verwijderen. Zoek de plug / adapters, dan trek ze los te koplampen en bedrading los te koppelen.

Voordat u uw nieuwe modulator om uw fiets, onderzoekt de fiets voor de beste plek om de modulator, een plek waar het is waarschijnlijk uit de weg en waar het niet waarschijnlijk get knocked los te bevestigen. Een plek om te overwegen op de lijst, net achter de instrumenten van de fiets. Zodra u beslissen waar de modulator te installeren, moet je in staat zijn om het stevig te bevestigen met behulp van kabelbinders. Maar als je de draden smullen van deze banden, wees voorzichtig de banden zo strak dat het de draad zal beschadigen of trek de mantel weg, baarde de draad, en het creëren van een mogelijke kortsluiting in de bedrading niet te trekken.

Om te werken zoals het hoort, moet u het daglicht sensor waar de hemel is in het zicht van de sensor te installeren. Als je het te hechten aan de voorrem kabel Zorg ervoor dat de sensor draad slap genoeg dat je in staat om volledig te draaien het stuur te geven.

Zoek de wringen harnas op en sluit deze met mannelijke connector van de modulator.

Sluit beplating. Sluit gemoduleerde licht om ongebruikte vrouwelijke modulator stekker. Zet vervolgens de motor en de lichten en de modulator te testen.