basics kamer: een schone badkamer maakt gelukkig gasten

Reinig Uw Toilet

Reinig je badkuip

Reinig uw gootsteen

Als u zult worden onderhoudend gasten die overnachten in de nabije toekomst, is het noodzakelijk dat uw kamer badkamer schoon zijn. Een schone badkamer kan uw gasten het gevoel alsof ze in een vier sterren hotel, terwijl een vieze badkamer aansprakelijk is om ze te laten wensen dat ze thuis waren gebleven.

Begin met het schoonmaken van toiletten uw kamer badkamer’s. Dit is typisch een kwestie van bespuiten uw toiletpot zal een commercieel wc-reiniger, waardoor de stofzuiger te zitten voor een paar minuten, vervolgens met behulp van een stijve haren wc-borstel te zuiveren elke aangekoekt vuil en grime. Ook, zorg om een ​​blad van toiletpapier gebruiken om stof te vegen de rand van uw toiletpot.

Bij het reinigen van bad uw kamer badkamer, zal je nodig hebt om het te spuiten neer met een bad en douche schoner, laat de stofzuiger in te stellen, gebruik dan een spons, washandje of borstel om afval te leggen om eventueel vuil. Als uw tub heeft sporen van de schimmel, spuit de getroffen gebieden met een commerciële schimmel en meeldauw schoner, veeg het weg met een van de bovengenoemde het reinigen van gereedschappen. Herhaal dit proces tot het bad is vrij van schimmel en meeldauw.

Ten slotte moet u wastafel uw kamer badkamer te reinigen. Begin met het grondig vegen het aanrecht neer met een absorberende papieren handdoek. Vervolgens spuit de gootsteen met een allesreiniger, laat de stofzuiger in te stellen, gebruik dan een spons of washandje naar de gootsteen schoon te vegen.