begeleiden naar ingebouwde verlichting afstand

Algemene regels

Wat niet te doen

Tips

Ontwerp

onderwerpen

Inbouwspots zijn een combinatie van praktische functie en grillige mode, en beide zullen komen met de juiste verzonken verlichting afstand. Door spacing de lichten uit in precies de juiste manier, kan een ruimte groter lijken, kunnen bepaalde aspecten van de ruimte worden benadrukt, of de ruimte vermogen van het zijn een werkplek kan zijn potentieel te bereiken. Met andere woorden, afhankelijk allemaal op stage en daarna spatiëring, inbouwspots kunnen een kamer te transformeren.

Als het op basis van ingebouwde verlichting, afstand hangt af van het type lamp wattage wordt gebruikt. Andere variabelen zijn de gewenste hoeveelheid licht en de grootte van de kamer, met de nadruk op de hoogte van het plafond. Over het algemeen zijn er drie eenvoudige series in de stand van functionaliteit

Ook de diameter van de bol is met hoeverre de afstand moet zijn: 4-inch bollen zijn 4 voeten uit elkaar moeten 5-inch bollen zijn 5 voeten uit elkaar en 6-inch lampen 6 voet. Over het algemeen moet het wattage variëren van 2 1/2 tot 3 per vierkante voet.

Mode wijs, te voorkomen dat het gebruik van inbouwspots in lineaire lijnen waar de bollen dicht bij elkaar in het midden van een kamer. Anders zal de aura van een vliegveld te worden gemaakt en voelt niet huiselijke.

Om een ​​bepaald gebied van een ruimte te benadrukken, zij het in het belang van een collectible, een standbeeld, architectuur, of wat heb je, een gecentreerde verlichtingsarmatuur ongeveer 12 tot 18 inch uit de buurt van het gewenste object moet recht doen. Om verder te benadrukken van een driedimensionaal object, zoals een diepe beeld moet verlichting spatiëring dat aan weerszijden van het voorwerp omwille van het spelen met schaduwen.

Als het gaat om verlichting, of verlichtingstaak omwille van de functie alleen en niet de mode, de lichten hebben de mogelijkheid om direct overhead worden geplaatst, verminderen eventuele hinderlijke schitteringen of schaduwen. Om een ​​kamer groter lijken dan het is, plaats lichten onder een hoek van een muur enigszins dicht, tegen de muur in het licht, waardoor de rest van de kamer gaat branden baden, heet dit muur wassen. Om deze kwaliteit te verzachten door het toevoegen van textuur aan de muur, de ruimte van de verlichting achter 6 of meer duim; begrazing is de naam van de techniek is.

Afwezig van een ontwerp, down-verlichting kan komen in een uniform zin, of waar de bollen gelijk verdeeld zijn nauw samen in rijen. Direct licht wordt gecreëerd die horizontaal verlicht. Echter, tot op zekere ontwerp toe te voegen, gebruiken minder of meer gespreid rijen en lampen. Door meer ruimte tussen de bollen, zal er een illusie dat pools van het licht verlichten van de kamer.

Met de hulp van afstand, kan een grote ontwerp worden gevormd genoemd licht sint-jakobsschelpen. Down-verlichting lampen geplaatst dicht genoeg bij een muur zal haar licht morsen op die muur, het creëren van halve cirkels, of sint-jakobsschelpen. Deze schelpdieren kunnen niet worden verlengd of ook afhankelijk van de afstand en de afstand van de verlichting. Merk op dat deze techniek vaak komt door een ongeval.