bevestigingsgaten in een polyester boot vloer

Bevestigingsgaten in een polyester boot Floor

Een polyester boot van pas komt tijdens de zomer, wanneer u wilt gaan vissen, zeilen of waterskiën, maar zoals met alle boten, slijt en tranen kan een belemmering om uw plannen te worden. Als uw polyester boot heeft een kleine gaten die u niet nodig om te bellen in de deskundigen om het te repareren. Bevestigingsgaten in een polyester boot vloer is niet een moeilijke taak. Met de juiste hulpmiddelen kunt u uw boot bevestigd te hebben en klaar om te varen.

Stap 1 – Bereid de Boat

Het eerste wat je moet doen is de boot opgeruimd omdat het gemakkelijker is om te werken vanuit de achterzijde van de vloer van de boot. Hetgeen echter niet in sommige gevallen mogelijk kan zijn, is de ideale manier om te beginnen met de vaststelling van de vloer van glasvezelboot.

Stap 2 – Cut & Clean

Als het gat dat moet worden vastgesteld, bedraagt ​​gekarteld, gebruik maken van de puzzel om uit te snijden de puntige porties. Het is beter om een ​​gat dat vrij is van scherpe randen te voorkomen. Reinig het oppervlak dat moet goed worden bevestigd. Niet alle verontreinigingen goed zichtbaar. Epoxy zal niet goed plakken als het oppervlak vuil is. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig droog is nadat je het hebt schoongemaakt. Gebruik geen bleekmiddel om het oppervlak schoon sinds bleekwater en epoxy niet goed mengen en zal niet toestaan ​​dat je binding aan goed ingesteld.

Stap 3 – Snijd een stuk van glasvezel Sheet

Neem een ​​draad borstel en ruw het oppervlak dat moet worden opgelost. Meet de grootte van het gat en uitgesneden een gedeelte van de glasvezel blad. Bijvoorbeeld als het gat is 2 inch breed, zal je nodig hebt om een ​​stuk van glasvezel blad dat is 3 inch groter aan alle kanten (8/8 inch) te snijden. Het is zeer belangrijk voor het stuk glasvezel plaat om het gat goed overlappen.

Stap 4 – Breng de lijm

De lijm goed aan de glasvezel en de onderzijde van de vloer. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen en rimpels van de glasvezel blad. Je nodig hebt om een ​​schone afwerking van de nieuwe stuk van glasvezel u zojuist hebt bevestigd aan de vloer van uw boot te hebben.

Stap 5 – Schuren

Gebruik een 400-korrel schuurpapier om zand het gebied waar u de glasvezel plaat vast. Verplaats opwaartse as you go en ervoor zorgen dat u een schone, gladde ondergrond. Als u nodig hebt om het gebied te schilderen, moet u zand het gebied rond de gepatchte gat. Schilderen zullen alle tegenstrijdigheden zien, dus zorg ervoor dat u zand het gebied glad, met name wanneer het nieuwe stuk van glasvezel is bevestigd. Werk je een weg goed tussen de grutten, zodat je een glad oppervlak te krijgen.

Zodra je klaar bent, zal uw boot op zoek zo goed als nieuw.