de overheid kortingen en heffingskortingen voor groen wonen

Residential Renewable Energy Tax Credit

EnergyTaxIncentives.org

Energy Star Tax Credits

Energy.gov fiscale kortingen en Incentives

ProudGreenHome.com

GreenAmerica.org

Individuele State Websites

DSIRE

Als opvoeder en professionele freelance schrijver, Laurie Bloomfield heeft een Master’s Degree in Language Education. Haar publicatie portfolio bevat honderden artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals home improvement, doe het zelf projecten en landschapsarchitectuur, evenals financiën, opvoeding en onderwijs. Ze biedt een hoge kwaliteit artikelen, variërend van traditionele tot hedendaagse onderwerpen in zowel print en digitale formaten.

Met de stijgende kosten van het runnen van zowel de woningen en bedrijven, consumenten en bedrijf eigenaren zijn op zoek naar manieren om het geld besteed aan het energieverbruik te verminderen. Gelukkig zijn er vele federale en nationale overheid belastingvoordelen en kortingen die beschikbaar zijn als stimulans voor groen het gaan zijn. Deze prikkels worden aangeboden aan zowel consumenten als bedrijven voor de aankoop van energie-efficiënte producten, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, en het ondersteunen van de vermindering van de verontreiniging.

Deze federale fiscale stimulans werd opgericht in 2005 en geldt voor diverse systemen met behulp van wind, zon en aardwarmte. Het krediet is verlengd tot eind 2016 en heeft onlangs verwijderd zijn tweeduizend dollar limiet voor systemen met behulp van zonne-elektrische energie. Als u overweegt verbeteringen aan de energie-efficiëntie van uw huis door middel van een van deze systemen, moet u deze heffingskorting onderzoeken voordat u uw renovatie project te continueren om uw totale investering te beginnen.

Het verstrekken van informatie aan de consument en het bedrijfsleven, heeft energytaxincentives.org is ontwikkeld door de fiscale prikkels Assistance Project. Het biedt een overzicht van de consument en de commerciële prikkels voor verbeteringen thuis energie, de installatie van energie-efficiënte HVAC-producten, de aankoop van alternatieve energie voertuigen, en het gebruik van windenergie, zonne-energie, aardwarmte en brandstofcelsystemen. Elke prikkel die wordt vermeld links naar alle relevante informatie met betrekking tot het krediet.

Dit programma werd opgericht door de EPA en biedt consumenten en bedrijven met financiële prikkels die hen kunnen aanmoedigen bij het maken van de beste beslissingen rond energie-efficiëntie. De Energy Star website biedt eenvoudig te volgen details over de fiscale stimuleringsmaatregelen die beschikbaar zijn, samen met duidelijke instructies over het bepalen welke producten en verbeteringen aan uw woning die u in staat stellen om in aanmerking komen voor financiering.

Bezoek Energy.gov voor een uitgebreide lijst van de kortingen programma’s die door deelstaatregeringen organisaties, evenals vele nutsbedrijven. Op deze website kunt u uw zoekopdracht door de staat, product te kopen, en het type van korting te verfijnen.

ProudGreenHome.com biedt up-to-date informatie over de energie-korting programma’s die worden aangeboden door diverse overheid groepen. Deze site bevat artikelen over stimuleringsmaatregelen op basis van seizoensgebonden eisen en de huidige nieuwsverhalen.

Greenamerica.org geeft gedetailleerde samenvattingen van de beschikbaar via federale en nationale organisaties incentives. De lijst omvat de inkomstenbelasting, de onroerende voorheffing, en de verkoop fiscale stimulansen, samen met korting programma’s. De gegevens beschrijven de individuele rekeningen van een aantal consumenten, waardoor de informatie authentiek en relevant zijn voor andere potentiële kandidaten.

Controleer in de website worden aangeboden door uw eigen staat overheid voor de fiscale stimuleringsmaatregelen en kortingen die voor u beschikbaar zijn. Zodra u de lijst hebt gevonden, lees de voorwaarden voor financiering kwalificaties. Als u niet in staat om de informatie die u nodig hebt te vinden zijn, op zoek naar de contact link op de homepage en stuur een e-mail aanvragen van de informatie die u zou willen.

U dient een aanvraag in te dienen voor het grootste deel van de kortingen en heffingskortingen aangeboden door deelstaatregeringen. Gelukkig kunt u een bezoek aan de United States Department of Energy DSIRE website om te zoeken naar alle informatie die u nodig heeft voor deze toepassingen. Deze site geeft een overzicht van alle van de federale staat en de prikkels die beschikbaar samen met alle benodigde details zijn. Controleer of de deadline en de dollar beperkingen elke toepassing voordat u begint met werkzaamheden aan het project of ga uit en maak een grote aankoop.