de vaststelling van een piepende ventilator aan het plafond

Stap # 1: Turn Off

Stap 2: controleer of het aanbrengen

Stap # 3: Maak de ventilator

Stap # 4: Controleer de Blades

Stap 5: Controleer de verlichtingsarmaturen

Stap # 6: Meet de Blades

Stap # 7: balans van de Blades

Stap # 8: Olie Schroeven

Stap # 9: The Motor

Ventilator aan het plafond en bieden een hypnotische gemompel dat is kalmerend, maar dit kan niet worden genoten bij het geruis wordt onderbroken met piepende. Het piepen kan worden veroorzaakt door een eenvoudig probleem dat gemakkelijk wordt vastgesteld, of het kan een teken zijn dat de ventilator een storing die meer problemen kan veroorzaken.

De volgende stappen helpen u vertellen of uw fan maar heeft een kleine glitch, of dat er iets meer moet worden gedaan.

Voordat er iets controleren, schakelt u de ventilator. Dit helpt om het potentieel voor elektrische schokken te vermijden.

Controleer de ventilator aan het plafond om te controleren of deze correct is geïnstalleerd. Als een fan is opknoping onder het plafond of los is, draai het. Dit is meer dan waarschijnlijk de boosdoener waardoor de piepen.

Een vuile ventilator die veel stof heeft opgehoopt kan krijgen uit balans, waardoor een piepen. Als de ventilator vuil is, maak het schoon. Het verwijderen van het stof zal een ventilator in evenwicht en soepel verlopen.

Als de ventilator correct is gemonteerd, controleer dan de ventilatorbladen. Losse ventilatorbladen een piepend geluid, maar ze kunnen worden bevestigd. Wiggle elk blad op de ventilator om te zien of ze los. Als ze, draai ze met een schroevendraaier. Dit zal elimineren piepen veroorzaakt door losse bladen.

Wanneer de ventilator is ingeschakeld, creëert beweging. Dit zorgt ervoor dat losse lampen te trillen en druk op de metalen in de buurt van hen, waardoor een piepen. Zorg ervoor dat elke lamp is veilig. Draai de lampen en zorgen voor elke bollen hebben nog steeds hun rubberen bekleding op de juiste plaats. Dit zal de inrichting te houden van trillen en piepen terwijl de ventilator op.

Blades worden verondersteld even lang zijn. Als een mes is langer of korter is dan de rest, kan dat leiden tot de ventilator te piepen. Om erachter te komen of dit is het probleem, het meten van de messen. Als een mes is niet dezelfde lengte als de anderen, duw of trek het zo dat het voldoet aan de lengte.

Uit balans bladen zijn een veel voorkomend probleem. Om te controleren of een mes uit balans is, tape een cent aan de basis van de ventilator blad. Zet de ventilator aan en kijk of het geluid beïnvloedt. Als het geluid aanhoudt, verwijder dan het kwartje en plak het op het volgende blad. Doe dit tot het mes is gevonden.

Als het kwartje vermindert het piepen, probeer het toevoegen van een ander op hetzelfde blad. Het blad kan meer gewicht nodig. Als er meer dan één cent niet werkt, mag er nog een mes op de ventilator dat is ook uit balans zijn.

Zodra is vastgesteld dat de messen uit balans zijn, ga dan naar een lokale huis levering winkel en krijgen een fan rebalancing kit. Volg de instructies in de kit en elimineer de piepen.

Zoals schroeven leeftijd, ze roesten en veroorzaken piepen wanneer ze trillen. Olie alle schroeven in de ventilator te elimineren piepen.

Na het uitproberen van alle andere stappen en het vinden van geen oplossing, het gepiep is meer dan waarschijnlijk afkomstig van de motor. Neem dan contact op met de fabrikant over te bestellen onderdelen, of de aanschaf van een nieuwe fan.