druif: binnenshuis groeien

Druif is een eenvoudig te bloeiende bol dat kleine clusters van ondersteboven druiven lijkt wanneer in bloei te laten groeien. Het is een favoriet onder huis tuinders als gevolg van de lage onderhoudskosten. Deze vroege bloeier vermenigvuldigt zich snel en verspreidt zich op zijn eigen, het vullen van een beperkte ruimte met mooie kobalt blauwe bloemen en gras als bladeren.

Ze worden geplant in de winter en bloeien in het vroege voorjaar, maar het voordeel van hen groeien maakt binnen de woning tuinman om hen te dwingen in de vroege bloei en dus genieten van hun zicht en geur de hele winter.

Volg deze eenvoudige stappen om deze goedkope bollen groeien in een container binnen.

Om ze binnen te laten groeien en genieten van hun bloeiperiode door de winter, moet de druif hyacint bollen in een gebied te worden gebracht met temperaturen tussen 35 graden C en 45 graden F.

Neem een ​​container die is 6 inch breed en 8 inches diep, met voldoende drainage gaten om gloeilamp rot te voorkomen. Plant 12 tot 15 bollen in het, op afstand een duim van elkaar met de puntige kant naar boven, en dek af met vochtige potgrond tot een duim onder de container rand. Verplaats de container naar een koele donkere plaats gedurende 10 tot 12 weken. U kunt de container te plaatsen in een kelder, een onverwarmde kelder of zelfs een koelkast. Als u kiest voor de koelkast, zorg ervoor dat je weg te houden van fruit of groente.

Controleer de bollen regelmatig in de weken worden ze op een koele plaats geplaatst om ervoor te zorgen dat de bodem niet droog. Niet te veel water, net genoeg water om de grond vochtig te houden is prima.

Na 12 weken tijd wroeten in een koude omgeving, zal de bollen een netwerk van kleine wortels die uiteindelijk uit de drainagegaten van de houder sijpelt groeien. Dit geeft de bollen zijn klaar om te beginnen met de bloei, zodat de container te verplaatsen naar een locatie met indirect zonlicht, waar de temperatuur is 60 graden F, om blad en bloem groei aan te moedigen.

Zodra de scheuten 5-6 duim lang, zet de container naar een andere heldere indoor locatie, die direct zonlicht ontvangt. Dit zal bijdragen aan het stimuleren bloeiende sinds hete lucht duwt de bollen te bloeien. Blijven controleren om ervoor te zorgen dat de bodem in de container is niet uitgedroogd.

De meeste bollen 3 weken te bloeien na de koude plaats wordt verwijderd. Wanneer de knoppen beginnen om kleur te nemen, zet de container aan een koele plaats in uw huis om de bloei te verlengen. Doorgaan water geven vaak.

Nadat de bollen hebben gebloeid, kunt u kiezen de winterharde degenen om buiten te planten, zodat ze volgend jaar weer kunnen bloeien.

Om te genieten van de prachtige bloemen binnen getoond voor een langere periode van tijd, kunt u plant een paar containers en brengen elk uit in de warmte in de bochten.