elektrisch hek

Met behulp van een elektrische afrastering kan gevaarlijk zijn en als je huisdieren of kleine kinderen is het niet aanbevolen. Mensen plaats elektrische afrasteringen tot vreemdelingen uit het invoeren van hun eigendom, meestal om een ​​schuur of garage die buiten zit in het gebied te beschermen te houden.

Er zijn veel plaatsen dat commerciële schrikdraad lijnen voor de beveiliging en bescherming tegen dieven gebruiken. Verzekeringsmaatschappijen hebben de neiging om frons op het gebruik als ze lijken te meer kwaad dan goed te maken. Terwijl de schrikdraad de inbreker zal houden, als ze gewond raken terwijl het proberen te beroven u, kunt u aangeklaagd.

Waarom Gebruik een elektrische afrastering?

Bedrijven die een elektrische omheining post borden waarschuwen de dieven of indringers te gebruiken dat het er is. In veel gevallen is dit voldoende om ze weg te houden. Als ze dichter het zoemen van het schrikdraad zal meestal krijgen ze om te draaien.

Bescherming voor persoonlijke eigendommen kan een reden zijn voor een elektrische afrastering ook. En in veel gevallen boeren maken gebruik van een elektrische afrastering om vee uit busting uit een zwakke hek lijn te houden.