elektrische handdoek warmer vs hydro handdoek warmer

Hydronic Towel Warmers

Elektrische handdoek warmers

Handdoek warmers zijn een gemakkelijke manier om een ​​vleugje luxe toe te voegen aan uw badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in de maten om comfortabel te passen in vrijwel elk huis badkamer. Sommige modellen produceren stralingswarmte genoeg om te dienen als een afzonderlijke verhitter. Als u overweegt het toevoegen van een handdoek warmer, lees dan dit artikel voor advies over de stijlen en variëteiten uit te kiezen.

Hydronic handdoek warmers zijn haak in het warmwatersysteem. Verwarmde water wordt geduwd door de rails in de handdoek warmer, waardoor voldoende warmte om de handdoeken op het rek opwarmen tot een aangename temperatuur. Deze systemen worden gedacht efficiënter dan elektrische systemen zijn, maar ze zijn duurder. Een pomp krachten water door de rails. De installatiekosten zijn hoger, evenals de materialen. Het uiteindelijke resultaat is een systeem dat elektrische modellen zal overleven.

Een elektrische handdoek warmer is een optie die veel mensen de voorkeur. Ze zijn ontworpen op een soortgelijke wijze verwarmde water eenheden, maar ze gebruikselektriciteit plaats. Een elektrische handdoek warmer gewoon aangesloten op een stopcontact in uw badkamer. Deze eenheden zullen warmte de handdoeken, maar ze zullen niet leiden tot de spa-achtige stralingswarmte dat veel mensen verlangen.