elektrische oprit poorten: als de stroom uitvalt

Elektrische oprit poorten zijn een manier waarop huiseigenaren hun huis kunnen beschermen en zorgen voor hun privacy. Voor huiseigenaren overwegen het installeren van een elektrische poort bij de ingang van de oprit, een van de belangrijkste punten van zorg is de vraag wat er gebeurt wanneer de elektriciteit gaat uit in hun huis.

Poort Stroombronnen

Elektrische poorten worden vaak gecontroleerd door middel van ten minste twee energiebronnen. De primaire bron is meestal de elektrische stroom getrokken uit de woning. Elektrische krachtinstallatie voor een poort kan duur zijn, maar het is de meest directe manier om stroom naar de oprit gate.

Solar Backup

Een andere bron van energie voor oprit poorten is zonne-energie. Kleine zonnepanelen geïnstalleerd op plaatsen die grote hoeveelheden zon ontvangt gedurende de dag. Deze stroom wordt vervolgens opgeslagen in energiecellen die converteren naar elektriciteit die wordt gebruikt bij de poort.

Batterij backup

Omdat zonne-energie is nog steeds te duur voor veel toepassingen, een batterij back-up voor uw elektrische oprit poort is een uitstekend idee. Heeft u een elektricien een batterij back-up te installeren. Test de batterij back-up regelmatig zodat je weet dat wanneer nodig zal werken.