elektrische poort reparatie gemakkelijk gemaakt

1. Controleer of de Gate stroom krijgt

2. Controleer de zender

3. Onderzoek de Path of the Gates

4. Controleer de Motors

Elektrische poort reparatie kan u een hoop geld en moeite kost. Dat gezegd hebbende, een elektrische poort op zich is zeer handig en iedereen die ooit zo’n poort heeft gebruikt kan instaan ​​voor het nut ervan. Elektrische hekken komen meestal met gate operators die kunnen worden gecontroleerd om de toegang tot selectieve mensen mogelijk te maken. Dergelijke poorten kan niet alleen bij de ingang van uw huis, maar ook in uw garage worden geïnstalleerd.

Om alle apparatuur herstellen, is het zeer belangrijk om de anatomie van de apparatuur te begrijpen en weten precies hoe het functioneert. Hetzelfde geldt voor elektrische hekken, zij het een draaipoort of een rolling één. Onderdelen van uw gate kan u helpen bij elk probleem dat je zou kunnen worden geconfronteerd op te lossen. Hier is wat je kunt doen als je problemen hebt met uw gate.

De eerste en belangrijkste stap in elektrische poort reparatie is om te controleren of de poort van de stroom. Als er sprake is van randapparaten op de poort geïnstalleerd, controleer dan of ze werken. Als het hek geen stroom krijgt, is er een grote kans dat het randapparaat evenmin zullen ontvangen elk.

Als het elektriciteitsnet zijn uitgeschakeld, schakel ze op. Als de netspanning wordt ingeschakeld, controleer dan de bedrading en kijk of het is beschadigd. Het kan nodig zijn om de bedrading te veranderen.

Als de zender niet goed werkt, controleer dan de batterijen. De zender heeft meestal een licht op dat aangeeft dat er stroom in. Indien de batterijen leeg zijn, kan de transmitter vers zijn vereist.

Als u nog andere toegangscontrole op de poort, toetst u de toegangscodes en kijk of de poorten openen. Test alle randapparatuur. Elimineer degenen die goed werken. Als er enig materiaal dat niet werkt, moet worden gerepareerd of verwijderd en vervangen.

Het is mogelijk dat de poorten worden geplakt door een obstructie in het pad. Als de poorten zijn open en zijn niet in staat om te sluiten, zwaaien een object in het pad van de poort en kijk of je een klikkend geluid te horen. Dit werkt goed voor roldeuren. Echter, een schuifpoort niet zo’n fotocellen hebben. Gewoon op zoek naar een mogelijke obstakel in de weg van de poort en verwijder deze.

Als er fotocellen in de gate, maar er is geen klikkend geluid, duidt dit op een probleem met uw veiligheid balk. Controleer of er geen gebroken onderdelen, geplakt insecten, of gehard puin dat zou kunnen blokkeren van de fotocellen.

Een andere logische stap, als alles goed werkt, is om de motoren te controleren op de poorten. Voor zowel draaipoorten en rollende poorten, zal er problemen zijn als de motoren niet goed werken. De motoren kunnen in de noodzaak van reparatie of kan moeten worden vervangen.