essentieel zwembad apparatuur lijst

Niet alleen is het zwembad apparatuur van vitaal belang voor het houden van het zwembad veilig en gezond is, kan het ook voorkomen dat de behoefte aan een grote reparatie wetsvoorstel in de toekomst. Door het opnemen van deze 9 essentiële items die u kunt er zeker van zijn uw zwembad blijft een aangename warme dag afgelopen tijd voor de komende jaren zijn.

1. stoffen

Terwijl de pomp en filter doen het grootste deel van het werk om uw water vers te houden, zijn chemische stoffen die nodig is om het water vrij van ziektekiemen te houden. Dit zijn de bacteriën die bewolking, huid- en oogirritatie veroorzaken en in het ergste geval schade aan het zwembad zelf. De kunst en wetenschap van het balanceren van deze chemische stoffen gaat verder dan het bestek van dit artikel, echter, hier is de eenvoudige combinatie van chemische stoffen die u nodig heeft.

2. Filter

Als de pomp circuleert het water, het vereist een filter te ziften uit de grotere onzuiverheden die zich ophopen in een zwembad. Er zijn 3 types filters te kiezen

Sand-Dit is de meest elementaire, minst dure en vergt het meeste onderhoud. U moet terug te wassen dit filter ongeveer elke 2 weken en het is best filtering vermogen ligt op 20 tot 40 micron (kleine deeltjes) filtering grootte.

Cartridge-Net als een tapijt vacuüm vereist alleen dit filter een schoonmaak 2 keer per seizoen en wordt voorkomen dat deeltjes die 10-15 micron.

DE of diatomeeënaarde-Dit is de grote papa van alle filters. Met een uniek systeem van exoskelet netten zal filteren zo klein als 2-5 micron. Het zal moeten worden schoongemaakt als de waterdruk in de pomp aangeeft.

3. Vacuum

Deze komen in vele vormen en maten als een indoor vacuüm. De prijzen zullen weerspiegelen de functies en zullen variëren van $ 40 tot $ 2.000. Sommige zijn handleiding en werken op dezelfde manier een duw vacuüm werkt op een tapijt. Anderen hebben een set en gaan, zelf aangedreven crawler systeem dat zal het werk doen terwijl u slaapt.

4. Caulk

Na verloop van tijd de kalefateren rond het zwembad zal barsten en split. Om mos, schimmel en algemene vuil verzamelen in die scheuren te voorkomen dat u een flexibele siliconen rubber joint compound nodig. Deze komen in verschillende kleuren te complimenteren met uw zwembad dek of boordstenen. Deze applicatie zal ook voorkomen dat de winter water sijpelt en eventueel bevriezen, waardoor de scheur te splitsen het creëren van verdere schade.

5. puimsteen

Het interieur van uw zwembad kan raken gekleurd door overmatige minerale opbouw. Bewaken van de kant van uw zwembad om te bepalen van de omvang van deze schade één keer per jaar of twee. Toen het tijd om deze aanslag te verwijderen komt, hoe lager het waterpeil onder de beschadigde tegels en schraap schoon met de puimsteen. Dit is ook een goed moment om opnieuw te grout en reparatie of vervanging van beschadigde tegels.

6. Fiber Glass Cleaner en Polish

Bewaken van de slijtage van de duikplanken en glijbanen. Een goede glasvezel schoner is alles wat je nodig hebt om de oppervlakken te beschermen tegen de zon. De polish zal helpen om de dia glad te houden.