exterieur stucwerk crack reparatie

Stap 1: Bereid de Crack of Hole

Stap 2: Meng de Stucco Repair Material

Stap 3: Verdeel de Stucco Repair Material

Stap 4: Finale Coat

Exterieur stucwerk is mooi wanneer het wordt verzorgd, maar een scheur of chip, in de zijkant van het kan problemen veroorzaken. Al deze gebieden opvallen als een zere duim en moeten worden aangepakt, niet alleen vanwege het uiterlijk, maar om de structurele integriteit ook te behouden. Deze job kan enigszins tijdrovend en rommelig, maar het is een gemakkelijke taak die de meeste huiseigenaren kunnen bereiken zonder een professional in te huren.

Verwijder al het losse puin, vuil en eventuele schimmel of schimmel die kan groeien in het. Gebruik gereedschap de schilder te schrapen langs de randen en aan de van de wand, zodat alle losse delen worden verwijderd. Als u een kleine garde bezem, gebruik deze dan om te helpen met het reinigingsproces. Hierdoor kan het bindmiddel aan een vast oppervlak te houden hebben.

In een vijf gallon emmer, meng de reparatiemateriaal volgens de aanwijzingen op de achterzijde van de verpakking. Probeer te schatten hoeveel je nodig hebt en alleen maar meng dat bedrag, plus een beetje meer, zodat u geen product verspillen. Houd er rekening mee dat sommige van deze materialen te drogen zeer snel, dus je moet snel werken. Hebben alles klaar om te gaan zodat je niet hoeft te stoppen om een ​​tool, waarmee het mengsel te harden te vinden.

Gebruik een schone rubber float en breng een kwart van een duim van het stucwerk reparatie mengsel in de scheur of gat. Druk op de vloeistof in het gebied zo ver mogelijk, en laat ze drogen. Ga door het toevoegen van een kwart inch lagen totdat de reparatie materiaal gelijk ligt met de bestaande stucwerk muur. Handhaaf een gelijkmatige druk gedurende het gehele proces, en proberen om een ​​level werkoppervlak te houden. Dit maakt het makkelijker om de volgende laag aan te brengen ter preventie van enige gaten of dalen in het nieuwe materiaal.

Vóór de laatste laag droogt, gebruik dan een schone rubber float en meng de nieuwe stucwerk met de textuur van de oude, zodat het te mengen met het bestaande ontwerp. Als er sprake is van kleine scheurtjes rond het gerepareerde gebied, ze op te lossen door te drukken overschilderbaar breeuwen in. Als de bestaande stucwerk werd geschilderd, nu moet je de kleur te passen en verf het gebied dat u gepatcht. Als het stucwerk verse verf in een paar jaar niet heeft gehad, kan u overwegen het schilderen van het hele gebied, zodat de verf allemaal bij elkaar past.

Bij het herstellen van scheuren of gaten in het stucwerk, houdt al uw gereedschap schoon en in goede staat. Laat de reparatie materiaal droog uw gereedschap, omdat het moeilijk zal zijn om af te krijgen, en zal meer dan waarschijnlijk schade aan het oppervlak van de tool.