fans

Fans thuis

Plafondventilatoren

Portable Fans

Exhaust Fans

commerciële Fans

fan Brands

Een van de meest gevarieerde en veelzijdige uitvindingen, fans, zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van het type, kan een ventilator ook dienen een esthetisch doel ook.

Voordat u begint met winkelen, kies dan een budget;. Dit zal uw zoekopdracht richten. Ten tweede, evalueren; ruimte die koeling nodig heeft. De grootte en indeling van de kamer zal vaak, bepalen de omvang van de ventilator die u nodig hebt. En tot slot, de balans opmaken van, stijl van de kamer, zodat de ventilator in kan mengen of een aanvulling op de, bestaande inrichting.

Fans gebruikt in het huis bestaat uit een plafondventilator, draagbare ventilatoren, en afzuiging / ventilatie. Net als in de commerciële ruimten, huis fans, zorgen voor een verkoelend briesje, uitlaat muffe, warme lucht en vocht en trek warme, lucht en uit een kamer. Plafond fans behoren tot de meest decoratieve van thuis fans, verkrijgbaar in tal van stijlen uit de ultra modern tot klassiek, elegant.

Beschikbaar in zowel indoor en indoor / outdoor units, plafond, fans, misschien wel meer dan een ander type, moeten worden gekozen op basis van hun, ontwerpen evenals hun functionaliteit. Plafond fans uitgegroeid tot een onderdeel van een; decor kamer, en in veel gevallen kunnen zij zeer een kamer te verbeteren; esthetische aantrekkingskracht. Geconfigureerd met 2-5 bladen, leverbaar met en, zonder verlichting, kan een plafondventilator zijn visueel verbluffende armaturen. Sommige beschikken over een futuristische gladheid en eenvoud of een antiquely, overladen ontwerp met extravagante inlays en hardware.

Ventilatorbladen kunnen worden, gemaakt van hout, gepolijst of geborsteld metaal of zelfs natuurlijke vezels, zoals bamboe of geweven rotan. Accessoires optionele blades; afstandsbediening en lampen. Omkeerbare plafondventilator trekken hete lucht, en uit een kamer evenals bieden neerwaarts gerichte koele lucht.

Of het nu een voetstuk, vloer, een tafel of een toren eenheid, draagbare ventilatoren, zijn zeer geschikt voor ruimtes die slechts een briesje deel van het jaar nodig hebben. Voetstuk; fans zijn verschillend in dat ze zitten op een lange, verstelbare standaard en; genereren wind meer op ooghoogte. Floor fans onder goedkoop doos; fans evenals die gemonteerd op eenvoudige metalen rekken. Tabel fans zijn, kleiner en voorzien van kortere bases. Tenslotte toren ventilatoren zijn slank, verticaal geconstrueerd eenheden die gewoonlijk verscheidene kleine voorzien, waaiers in de behuizing. Ze lijken vaak op hoge, smalle; luidsprekers.

Draagbare ventilatoren hebben meestal een oscillerende functie die het mogelijk maakt, de ventilator automatisch draaien over een 85 tot 90-graden boog. De; oscillator kan de ventilator om een ​​breder gebied van een ruimte te koelen.

Draagbare ventilatoren, van alle types zijn meestal beschikbaar in indoor / outdoor-modellen. Outdoor fans hebben, een meer robuuste constructie met corrosie-vrij afwerkingen. Outdoor; fans een U.L. hebben nat of vochtig rating.

Uitlaat fans komen vaak armaturen in badkamers en; keukens. Ze trekken uit overtollige warmte, waterdamp en geuren; badkamers. In de keuken, doen ze hetzelfde, maar ook andere tekenen, dampen en rook wanneer ze zich voordoen. Badkamers zou krijgen en zeer blijven, vochtig zo niet voor uitlaatgassen fans, en keukens zou snel oververhit raken.

Uitlaat fans zijn ofwel wand of het plafond worden bevestigd, vent rechtstreeks of, door middel van een kanaal en worden gecontroleerd door een bekabelde schakelaar of trek, met de keten. Badkamer en keuken afzuigventilatoren zijn beoordeeld op basis van het nummer, van kubieke voet lucht per minuut ze kunnen trekken uit, zodat de grootte van het; fan die u nodig heeft direct correleren met de grootte van de badkamer of; keuken.

Commerciële fans dienen ofwel uitlaat heet, oud of;-deeltje gevulde lucht van commerciële werkplekken, om soortgelijke ventileren; ruimtes met verse buitenlucht of helpen om een ​​werkplek cool. Warehouse, schuren, winkels, stoffen, garages en andere grote commerciële gebouwen, vereisen vaste wand uitlaat fans.

Commerciële afzuigventilatoren zijn of, rechtstreeks of met een V-snaar aangedreven en hebben bladen zo lang als 4 voet; diameter. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder luiken of jaloezieën en; installeren in buitenmuren. Voor zeer grote commerciële ruimtes, groot, zijn fans in een stalen doos behuizing gebruikt. Ventilatoren kan ofwel, vaste of draagbare en die nodig zijn om een ​​werkplek te voorzien van verse zijn, koele lucht.

Ze zijn vooral van belang bij het werken in besloten ruimten, waar zuurstof snel zodanig kan afbreken, zoals mangaten en tanks. Commerciële; koelventilatoren zijn over het algemeen sterker dan thuis eenheden en komen in, voetstuk, vloer en wand gemonteerde rassen.

Veel van de volgende merknamen produceren fans van verschillende, types, dus verwacht te veel van de fabrikanten herhaalde zien.

Keuken en badkamer ventilatoren gebruikt voor uitlaat doeleinden worden gemaakt door; Broan, NuTone, Panasonic, Fantech en Air Koning. Een deel van de; fabrikanten ook zolder uitlaat fans. Plafond fans hebben tientallen; producenten. Enkele van de meest bekende behoren Casablanca, Hunter, Emerson, fanimation, Monte Carlo, Minka Aire, Maxim Verlichting en Casa; Vieja.

Tal van merken bieden draagbare ventilatoren, waaronder Hunter, Lasko, FlowPro, Aloha, Air King, Dayton, Schaefer, Holmes, Honeywell, Deco Breeze en; Windchaser.

Muur gemonteerde ventilatoren zijn gemaakt door Gettington, TPI, Global Industrial and Universal Lighting, om er maar een paar te noemen.

Tot slot; commerciële fan makers omvatten Quorum, FlowPro, Air King, Airmaster; Ventamatic, Westinghouse, GE, TPI en Global Industrial met de laatste, een van de grootste producenten van commerciële ventilator producten.