faux afwerking – blik van leer

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Leer heeft een manier om dingen lijken beter. Als je gaat winkelen voor schoenen, controleren om te zien of de schoenen zijn leer. Als je meubels te gaan winkelen, u ervoor zorgen om te controleren of de leren bank. Als u op zoek bent naar iemand te kopen een speciale gave, krijg je ze een leren jas, portemonnee of handtas. Leer is diep geworteld in onze geest aan het zijn synoniem voor kwaliteit.

Mentaal, leer roept beelden op van zachtheid, warmte en luxe. Denk aan hoe je je voelt als je jezelf te wikkelen in een nieuwe lederen jas of als u glijden in een comfortabele lederen stoel. Nu, met een eenvoudig te gebruiken applicatie proces te volgen, kunt u het warme gevoel van leer op uw eigen muren en ervaring hebben dat hetzelfde gevoel elke keer dat je loopt in de kamer.

De schoonheid van faux afwerking leer is niet alleen in de uiteindelijke look van de applicatie, het is ook het feit dat je kunt wissen of te maskeren veel minimale problemen met uw muren zoals kleine deuken en deuken. De lederlook zal automatisch de focus van je ogen te trekken uit de buurt van de vlekken en kunt u alleen zacht, soepel leer te zien.

Hier zijn de nodige items die je nodig hebt voor het draaien van uw kamer in een hol van luxe.

Voor het schilderen, is het best om alle foto’s van de muren met inbegrip van de nagels te verwijderen, verplaatsen de meubels ver genoeg van de muren voor een gemakkelijke toegang en geven de muren een snelle wassen met een natte handdoek om stof en huidschilfers te verwijderen. Verwijder alle van de face-platen van uw stopcontacten en schakelaars. Het krijgen van deze stappen eerst gedaan zal helpen bij het versnellen van de rest van het schilderij proces.

Stap 1: Plaats tape schilder langs de grenzen aan het plafond, ramen en deuren of ergens anders je niet wilt dat de verf te krijgen op.

Stap 2: Bedek de muren met een jas van de crème latex verf met behulp van de roller. Gebruik de borstel te snijden in de buurt van tape van de schilder en rondom stopcontacten en schakelaars. Dit kan twee lagen voor de beste dekking nodig.

Stap 3: Als de grondlaag droogt, neem uw zeem en snijd het in reepjes van 4/2 “brede stroken. Verzamel alle stroken en Vouw het dus alle uiteinden nog met elkaar. Neem je rubber band en wikkel het rond het middelste gedeelte van het doek strips. Je weet dat je deed het juist als je het gevouwen einde aan de ene kant van de band en al de gesneden eindigt aan de andere kant, als een mop hoofd.

Stap 4: Vervolgens, in een schone verfdienblad meng de tan latexverf en glaceermedium tot u de gewenste kleur voor uw muren.

Stap 5: Gebruik de foam kwast en dep de verf langs de grenzen te snijden in de tan gekleurde verf. Raak de verf niet poetsen op, gebruik dan een deppen beweging.

Stap 6: Gebruik de rol om een ​​deel van de muur wordt u concentreren op schilderen.

Tip — Het glazuur zal snel droogt, dus het is best om te werken aan een klein gedeelte van de muur op een moment. Probeer niet om een ​​hele muur te doen op een moment of u kunt vinden het erg moeilijk om de juiste look te krijgen.

Stap 7: Met de muur nog nat is, neem je gemzen bundel en dompel het in de emmer met water en knijp het dus het is gewoon vochtig en niet drijfnat. Dan beginnen klopte de strip einde van de gemzen doek op de muur, zodat het een deel van het glazuur verwijdert.

Stap 8: Als het glazuur droogt, neem een ​​schone doek en bevochtigen met water. Pat tegen de muur te helpen verzachten het uiterlijk van het leer.

Het nemen van uw tijd en het schilderen van een deel van de muur op een moment is de sleutel tot succesvolle kunstleer muren. Faux schilderij is een gemakkelijke en leuke manier om het uiterlijk van je kamer te veranderen. Het maakt het mogelijk uw kamer om op te vallen in vergelijking met andere, vaste-gekleurde kamers. Faux schilderij verhoogt ook de persoonlijkheid en individualiteit van uw kamer. U zult merken dat door simpelweg het doorbrengen van een paar dollar en een paar uur kunt u uw favoriete kamer van een miljoen dollar makeover met de warme uitstraling van leer.