faux stenen muur schilderen tips en fouten te vermijden

Tips voor het schilderen van een stenen muur

Fouten te vermijden

Het creëren van een faux stenen muur is niet moeilijk te doen als je een basisset van stappen. Deze omvatten het aanbrengen van een basislaag voor de mortel, het opmaken van uw steen vormen, het toepassen van een basiskleur voor uw stenen, gelaagdheid kleuren en schaduwen. Echter, hoewel het proces is vrij eenvoudig, fouten kunnen uw faux stenen muur te zetten in een decoreren faux pas.

Het eerste wat je moet doen wanneer je wilt stenen muur te schilderen als een decoratief accent is om uw ontwerp lay-out. Zult u eerst wilt uw muurverf de gewenste kleur van de voegen te zijn, laat ze drogen, en gebruik dan tape blauw schilder om uw vormen te maken.

Het is ook belangrijk om de juiste hulpmiddelen en benodigdheden gebruiken bij het maken van een faux stenen muur. De basics zijn: blauw schilder tape, verf, glazuur, kaasdoek, sponzen, borstel een fijne punt kunstenaar en een ladder.

Vervolgens moet je een steen stacking stijl, dat is logisch te selecteren. U kunt gebruik maken blok of steen, die dezelfde vorm en grootte hebben, of je kunt dingen door elkaar halen. Maar zorg ervoor dat je het stapelen patroon volgt wat normaal gebruikt door steenhouwers. Dit zal helpen om uw faux stenen muur te verkopen aan uw gasten.

Tot slot, de praktijk van uw faux steen schildertechniek op papier geplakt op een muur voordat springen in uw project. Dit geeft je de kans om je techniek te perfectioneren geven.

Er zijn een aantal fouten die u wilt vermijden bij het schilderen van een faux stenen muur. De eerste fout is haasten het proces. Om de illusie van diepte te maken moet u verf aan te brengen in lagen. Het is belangrijk dat u toestaan ​​dat elke laag drogen alvorens over te gaan naar de volgende.

Vergeet niet om uw stenen vorm te geven. De shading proces is de laatste laag van de kleur die je toevoegt. Het is gedaan om diepte en realisme toe te voegen aan uw faux stenen muur. Om uw schaduw kijken authentieke je nodig hebt om een ​​kunstmatige lichtbron te selecteren en zorg ervoor dat al uw schaduw weerspiegelt dat fictieve lichtpunt.

De derde fout die je kunt maken is het selecteren van de verkeerde kleur palet voor uw project. Terwijl u schandalig kleuren kunt selecteren als u wilt, zullen de best uitziende faux stenen muren van de kleuren die in de werkelijke steen weerspiegelen. U kunt ideeën voor welke kleuren en patronen te gebruiken door een bezoek aan een huis verbetering winkel of een steengroeve en het nemen van foto’s van stukken steen je wilt, of de aankoop van monsters om te gebruiken voor de hand te krijgen.

Ook niet de verkeerde steen maat voor uw project te selecteren. Het is belangrijk om de omvang van stenen af ​​te stemmen op de omvang van de ruimte die u decoreren. Het kan nodig zijn om te experimenteren met een aantal stenen maten totdat u degene die de uitstraling van uw kamer verbetert vinden. Dit kan gedaan worden door het creëren van papier steen templates en het schilderen van een paar cursussen op een muur om te zien welke maat het beste werkt.