favoriete kerst planten voor vakantie decor

Mooie planten zijn altijd een populaire keuze voor het versieren van een huis. Echter, tijdens de feestdagen, zijn er enkele planten die lijken bijzonder goed te werken. Als u wilt een vleugje van “groene” toe te voegen aan uw vakantie decoraties, hier zijn enkele mooie planten die precies past bij de rest van uw kerstversiering.

Evergreen Trees

Natuurlijk, geen vakantie groen is zo populair als de kerstboom zelf. Hoewel de gevelde bomen en zelfs kunstmatige bomen zijn vrij algemeen, niets heel wedstrijden te kijken van een live-kerstboom in de woning. Als een toegevoegde bonus, zult u in staat om de boom te planten buiten zodra het vakantieseizoen is voorbij. Als u van plan bent om een ​​live-kerstboom hebben, proberen om de hoeveelheid tijd die de boom blijft ingericht in uw huis te korten. de boom te houden in een koele ruimte indien mogelijk, om te voorkomen dat het gezond en levensvatbaar voor het planten van buiten. Met een beetje extra zorg, zult u in staat om de boom buitenleven te genieten voor de komende jaren lang na de vakantie voorbij is. Er zijn ook tal van rassen van kleine groenblijvende planten die populair als indoor kerstversiering zijn. Zelfs een kleine ingemaakte groenblijvende heester met een conische vorm kan worden ingericht voor de feestdagen en dan daarna buiten geplant.

Poinsettia

Heldere rode poinsettia zijn een van de klassieke iconen van Kerstmis. Deze mooie bloemen zijn ook het onderwerp van een charmante kerst legende. Omdat de Mexicaanse legende gaat, een arm meisje bracht een aantal eenvoudige onkruid om een ​​kerk op kerstavond als een offer aan de Maagd Maria. Maar toen ze de kerk binnen, haar eenvoudige onkruid werden omgevormd tot mooie kerststerren. Poinsettia zijn verkrijgbaar in wit, roze en andere mooie kleuren, naast de traditionele rode kleur.

Kerstmis van de Cactus

Hoewel de kerst cactus is een populaire kamerplant het hele jaar door, het duurt echt centraal tijdens de feestdagen. Het kan een beetje extra inspanning om ervoor te zorgen dat het bloeit tijdens de kerst te nemen, maar het is zeker tijd goed besteed. Als uw cactus lijkt te zijn klaar om een ​​beetje voor op schema bloeien, verplaatsen naar een koeler kamer met minder licht. Warmer kamertemperatuur en helderder lichtniveaus zal omgekeerd versnellen de bloeiende proces. The Christmas cactus moet ook over een luchtvochtigheid 50 tot 60 procent, dus het plaatsen van een dienblad met water in de buurt kan nuttig zijn. Deze plant lijkt ook te bloeien en bloeien het best als het een beetje “-pot gebonden”, dus kies een kleinere bloempot.

Amaryllis

De prachtige amaryllis plant is ook een populaire keuze tijdens de kerstdagen. In feite zijn veel mensen genieten van het geven en ontvangen van deze bollen als cadeau. Als u wilt dat uw lamp te bloeien voor de kerst, zal je nodig hebt om het te krijgen van tevoren geplant, omdat ze vereisen doorgaans tussen de 7 en 10 weken van het kweken van de tijd. Plant de lamp tot aan zijn nek in potgrond mengsel, en breng vervolgens in een warm 68-70 graden Fahrenheit kamer die veel direct licht krijgt. Houd de grond een beetje aan de droge kant tot de stengel begint te groeien. Dan, geef het een beetje meer water. Het duurde niet lang, heb je een één of meer mooie bloemen om van te genieten.