financieel conservatieve tuinhuisje ontwerp

Gereedschappen en materialen die nodig zijn

dek Assembly

wandpanelen

Roofing Lumber

Stap 1 – Bouw van de Stichting

Stap 2 – Bouw Gazebo Walls

Stap 3 – Bouw en Installatie Dakbedekking

Een financieel conservatieve tuinhuisje ontwerp zal zorgen voor een prachtige outdoor structuur zonder onnodige en kostbare toeters en bellen die de meeste huiseigenaren echt kan doen zonder. Een conservatieve tuinhuisje ontwerp zal een beschutte structuur, een uitstekende plek om te lunchen terwijl beschermd tegen de zon en een open haard in op die luie zomerdagen te hangen bieden. Bespaar geld op de bouwkosten van deze conservatieve versie en gebruik de besparingen voor opknoping bloemenmanden, potplanten of een goedkope chaise lounge in om tijd door te brengen in het Gazebo.

Voor de bouw van dit financieel conservatieve tuinhuisje ontwerp alleen de naakte essentie zijn opgenomen. Uiteraard kunnen veel functies worden toegevoegd om te verbeteren en te bouwen op wat hier wordt gepresenteerd, ongeacht de genoemde zal een mooie, goedkope en leuke structuur op te bouwen materialen. Begin met het zoeken naar een niveau plek waarop het tuinhuisje stichting op te bouwen. Begin met het zinken van de betonnen anker posten in de bodem. Maak vervolgens de stichting 4 bij 4 berichten.

Voer de vloerbalken tussen de 4 bij 4 berichten op 16 inch centra, het snijden van 45 graden schuine kanten waar nodig aan te passen tegen de corresponderende velg balken. Bevestig rand balken rond de 4 bij 4 palen met hoekijzer hardware en-weer behandelde schroeven.

Bevestig de planken rand rond de bovenkant van de vloer en de velg balken, snijden 22 1/2 miters langs elke rand om ze netjes bij elkaar passen. Snijd het dek planken boven de vloerbalken en tussen de grens planken te passen.

Voor het gemak van de bouw, kan het prieel muren worden gebouwd als afzonderlijke eenheden, en vervolgens toegevoegd aan het tuinhuisje stichting. Leg de 4 door 4s en bevestig de bovenste latei reling en onderkant brancard aan elk van de staanders. Positie op zijn plaats op het prieel fundering en bevestig met de juiste hardware.

Bouw de koning bericht door het lamineren van een aantal stukken hout samen om een ​​6 bij 6 inch achthoek vormen. Dit is het centrum van het dak die voor het eerst de heup spanten te bevestigen, en dan de kop-en stomp spanten. Notch elke spant om goed passen in de bovenste latei brancard en snijd de juiste hoeken, zodat ze goed passen aan de Koning Post en spant headers.