ford rem reparatie: hoe een verdeelklep repareren

Stap 1 – Hef Front End off Ground

Stap 2 – Verwijder Voorband

Stap 3 – Koppel All Lines

Stap 4 – Draai de bouten los Valve

Stap 5 – Vervangen met nieuwe klep

Stap 6 – Maak Line Connections

Stap 7 – Bleed Brake Lines

Stap 8 – Vul Master Cylinder

Stap 9 – Re-Connect Wire Harness

Het uitvoeren van Ford rem reparatie moet zo snel u denkt dat er een probleem is met het systeem worden gedaan. Je moet nooit wachten om uw remmen keek, of gerepareerd, als je een probleem hebt het stoppen van het voertuig. Veel mensen kiezen de reparaties zelf te doen als het doen van eenvoudige rem reparaties zal een hoop geld besparen op reparatiewerkplaats. Een dergelijke reparatie, dat kan worden gedaan door een doe het zelf monteur is het vervangen van een verdeelklep. Deze klep is belangrijk voor elke rem de benodigde hoeveelheid vloeistof naar de remklauwen en remblokken doeltreffende werking geven. Wanneer uw lekt, of niet goed werkt, hier zijn de stappen die nodig zijn om het te vervangen.

De verdeelklep is gelegen aan de zijkant van de motorruimte op het frame van de bestuurder. Het zit onder de hoofdremcilinder, zodat je nodig hebt om te gaan onder uw auto op te komen. Gebruik een zware vloerkrik aan de voorzijde van het voertuig van de grond te verhogen. Zet het vast met jack stands die zich aan beide zijden van het voertuig. Vertrouw nooit op de krik zich te houden uw auto opgeschort.

Het is makkelijker om te krijgen op de verdeelklep als je de voorband te verwijderen. Dit geeft je veel meer ruimte om te werken. Gebruik een lug sleutel of een impact sleutel om de band te verwijderen.

Om de verdeelklep te verwijderen, moet u de rem lijnen die zijn coming out van het verbreken. Je hebt ook de kabelboom die gaat naar de lage remvloeistof licht op uw dashboard los te koppelen. Dit tuig is verwijderd door te drukken op het tabblad dat de clip loslaat. Gebruik een open steeksleutel de release van de compressie moeren dat de remleidingen om de klep vast te houden.

De verdeelklep wordt gehouden met een aantal kleine bouten. U kunt sommige kruipolie gebruiken als ze zijn verroest op zijn plaats. Gebruik je ratel ingesteld terug uit de bouten en verwijder de klep.

Zodra de oude verdeelklep is verwijderd kunt u meteen de nieuwe klep op zijn plaats. Zet het vast met de bouten die al op zijn plaats was.

Zodra de nieuwe klep is in de plaats kun je opnieuw verbinding de remleidingen.

Nu de regels opnieuw worden aangesloten moet u de lijnen van elke ontluchten. Zoek de ontluchtingsschroef aan de rechter achterzijde passagierskant van de auto en draai het aan de lijn te openen. Plaats een plastic slang over de schroef en laat het gaan in een opvangbak. Heb een vriend op het rempedaal totdat je begint aan de remvloeistof uit te komen in een ononderbroken stroom te zien. Close-up van de schroef en verplaatsen naar een ander wiel.

Tijdens het bloeden proces, en na, je moet voortdurend vul de remvloeistof in de hoofdremcilinder.

Re-connect de lage remvloeistof draad terug op de klep en vervang de voorband.