framing een afgeschermde veranda

Stap 1 – Formuleren van de Deck

Stap 2 – Stichting

Stap 3 – Het maken van de Deck

Stap 4 – Het maken van Muren en Roofing

Een afgeschermde veranda is een extra voordeel om uw huis. Afgeschermde veranda’s kunt u genieten van het buitenleven milieu, het bekijken van dag daling of zonsopgang zonder gestoord te worden door insecten of bugs. Beschutte veranda moeten goed worden ontworpen, zodat zij in staat zijn om eventuele meubels tegemoet te komen. Daarom is de uitwerking van een beschutte veranda vereist enige planning, vóór de tenuitvoerlegging. Framing een afgeschermde veranda is een taak gemakkelijk gemaakt als de onderstaande stappen worden gevolgd.

Aanvankelijk bepaalt de vorm van het dek waar het scherm veranda wordt gebouwd. Een vierkante of rechthoekige vorm wordt aanbevolen. Bevestig nu een grootboek of een band bord in de juiste plaats in uw huis. Het grootboek bestuur is bevestigd aan de vloerbalken van het dek te ondersteunen voor de afgeschermde veranda. Vind de bouwvoorschriften van de stad kantoor voor de bevestiging van het grootboek raad van bestuur. Bepalen waar de vloerbalken in het huis zijn geplaatst en doe dit aan uw balken voor afgeschermde veranda, zodanig dat zij verlengstukken van de reeds geplaatste balken. Bevestig nu 2 einde vloerbalken op het grootboek raad van bestuur. Maak gebruik van een balk hanger en hamer het tot het is opgelost. Bevestig vervolgens het einde balken aan het grootboek borden zijkant of eindigen met behulp van nagels. Fix een buitenste grootboek board of velg draagbalk, die voltooit het bepalen van het dek van de afgeschermde veranda.

Zet 2 bij 4 inch boards om de balken en hout kladjes onder de 2 bij 4 inch planken om ze te vermijden zinken naar beneden naar de grond en zorgen ervoor dat de afgeschermde veranda is genivelleerd. Zorg ervoor dat het dek dat wordt omlijst is 90 graden in alle hoeken. Gebruik tape om de diagonalen van het dek te meten. Als zowel de diagonalen gelijk zijn, dan de hoeken een vierkant. Nu zet de post in het gat, samen met beton. Vul elk van de posten met ongeveer 6 inches van de rang met afgeronde grind. De rest van de ruimte moet worden gevuld met beton, want dit maakt een eenvoudige verwijdering of vervanging van de post als het beschadigd is of moet worden vervangen.

Neem een ​​schietlood om de positie van de pieren voor het dek van het scherm veranda, die wordt omlijst vormen beslissen. Laat het schietlood onder de hoeken van het dek, naar het midden van de hoek, dat is de juiste plek voor het plaatsen van een pier te bepalen. Maak gaten voor pieren gebruik gatengravers. Zet ongeveer 8 inches van beton aan het en laat het voor een dag. Bevestig vervolgens een balk hanger aan de palen, die het fundament van de beschutte veranda. De palen moeten worden gemaakt van de druk behandeld hout, die niet vergaan.

Selecteer het type hout te gebruiken als het dek van de veranda die wordt ontworpen. Pre-afwerking van de planken als de druk behandeld hout wordt gebruikt, om te vermijden van het krijgen verrot. Plaats het dek zonder dat openingen tussen de planken en spijker ze stevig vast.

Bepaal de grootte van het scherm panelen, dat de afgeschermde veranda past. Laat wat plaats voor betrekkingen die het scherm panelen vast te houden en ondersteunen het dak. Gebruik het hout aan de palen te ondersteunen. Leg de multiplex dakbedekking van de beschutte veranda. Verf het scherm panelen en ze te installeren op het afgeschermde veranda, die wordt omlijst.