functie in het lichtontwerp

Denk aan de verschillende functies van de verlichting u zal voorzien. Het belangrijkste is, moet u verlichting in bepaalde gebieden van de ruimte voor specifieke taken, zoals lezen, schrijven of het spelen van een muziekinstrument. Deze belichting wordt aangeduid als taakverlichting.

Bovendien, voldoende algemene verlichting moet je dus mensen gewoon kunnen zien waar ze heen gaan, en zodat ze niet struikelen over die grote meubels die je goed in de kamers hebben geplaatst. Deze algemene verlichting wordt aangeduid als omgevingslicht, dat de totale verlichting die de hele ruimte doordringt.

Natuurlijk, het is moeilijk om de functie van het licht te scheiden van de functie van de ruimte, en de twee moeten samenwerken. Bijvoorbeeld, als de functie van een thuis studie is om een ​​plek voor het lezen te bieden, werken op de computer, en zittend aan een bureau, wilt u verlichting die zal helpen met die functies te hebben; je zou een soort van zachte ambient willen verlichting, met leeslampjes strategisch geplaatst.

Echter, de functie van een keuken is heel anders, hier, je helderder sfeerverlichting, evenals taakverlichting voor bepaalde gebieden, zoals de snijplank en het aanrecht nodig.

In het volgende nummer, zullen we kijken hoe verschillende soorten licht voor een bijzondere sfeer in een ruimte kan creëren nemen.

Het herstellen van de Koelkast ;; Hoe te halen uit grote keuken Verlichting De Sheffield School of Design op praktische Badkamer verfraaien Modern Bathroom Lighting opties De Sheffield School of Design Analyseert Badkamer Design; Verwante advertenties; comments powered by; Disqus; Krijg Knutseltips per e-mail; Nieuwsbrief Inschrijving Bevestiging; abonneren …;; Volg @DoItYourselfcom; Verwante advertenties; <-;! ->, <-;! ->, adverteren, winkel, het vinden van een aannemer, over ons, carrières, het gebied van te gebruiken; privacy policy, cookie-beleid, sitemap, facebook, twitter, twitter, YouTube, dit website®, opgericht in 1995, is de grootste onafhankelijke, home improvement en reparatie website. Wij stellen uw opmerkingen en; suggesties. Alle informatie wordt verstrekt “zoals het is.” Website operationele; problemen contact opnemen met webmaster @ deze website. Vragen van een Do It Yourself natuur moet worden; voorgelegd aan onze “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. Alle rechten voorbehouden. U mag vrij te koppelen; op deze site, en gebruiken voor niet-commercieel gebruik onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Bekijk ons ​​privacybeleid hier.