garage bouwers gids: indrukwekkend design ideeën

Het bouwen van een garage is een enorme onderneming, en vereist veel planning. De huidige garages zijn niet alleen enkele opslaan auto, maar een uitbreiding van het huis. In sommige gevallen, een garage aannemer moet meerdere functies bevatten voor een familie in plaats dan opslag.

Schetsen Out Ideeën

De eerste stap van een garage bouwer zal moeten uitvoeren is het ontwerp. Zal de structuur worden bevestigd of vrijstaand? Zal het moeten op maat worden gebouwd of van een kit? Vrijstaande vrijstaande garages zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden als ze de neiging om meer van een architectonisch statement te maken en waarde toevoegen aan het onroerend goed.

Een gewelfde, verhaal anderhalf vloer kan gemakkelijk worden toegevoegd en verbonden met het over een breezeway indien nodig. Een standaard twee en een halve kraam garage zal gemakkelijk ondersteunen een slaapkamer eenheid met volledige keuken, badkamer en woonruimten.

Niet alleen moet de buitenkant aanvulling op het huis, het interieur dient zoveel mogelijk rekening. Gebruik makend van een architect of ruimte planner is een goed idee om bepaalde alle behoeften wordt voldaan, en passen binnen de lokale bestemmingsplannen codes te zijn.

garage ontwerp

Naast het feit dat typische plek voor de opslag, moet het ontwerp van de garage leuk om te plannen. De volgende tips kunnen in de garage worden opgenomen of anderen inspireren.

Het bouwen van een garage kan zo uitgebreid als het bouwen van een huis als er tal van design-elementen op te nemen zijn. Vooruit plannen zal kostbare fouten te elimineren, evenals de controle met de lokale bestemmingsplannen comités of onderverdelingen om te weten wat wel en niet is toegestaan.