garage kachels vs hard-wired heaters: de kosten om te werken

kosteneffectiviteit

Andere voordelen

Garage kachels zijn over het algemeen direct vent verwarmingstoestellen die gebruikt worden voor het houden van de temperatuur van uw garage matig. Deze kachels niet veel kosten en zijn zeer effectief in snel stijgt de temperatuur van de ruimte. De directe vent garage kachels vereisen een propeen of aardgas bron voor hun werking. De hard-wired kachels zijn elektrisch aangedreven en hun initiƫle kosten is een beetje hoger dan de garage kachels.

De harde bedrade elektrische kachels meer kosten, maar de kosten van de operatie is minder en ze zijn zeer efficiƫnt. Aan de andere kant van de garage kachels gebruik van aardgas voor de bediening en als ze worden gebruikt voor lange tijd de kosten van de operatie is meer. Er zijn enkele zeer economische directe vent verwarmers op de markt die de exploitatiekosten is vergelijkbaar met de bedrade kachels, maar het bedrade verwarmingen marginaal beter.

De harde bedrade kachels zijn compacter en ook eco-vriendelijk. Maar als je bedoeling ligt verwarming gebruiken voor een zeer korte periode, dan is de garage kachel de voorkeur vanwege de lage kosten.