garage outlet toegankelijkheid voor uw elektrische auto

Recharge Stations

batterij verwisselen

Aangezien de elektrische auto wordt steeds populairder, is er een duidelijke noodzaak voor een uitlaat toegankelijk vanuit de garage. Het toevoegen van een stopcontact om uw garage is niet de enige oplossing, maar als u van plan bent om vervanging van uw benzineslurpende voertuig met een elektrische versie, dan zul je nodig hebt om ergens op te laden. Sommige autofabrikanten overwegen de beste oplossing om de uitbestede auto opladen gebieden, terwijl de meeste prive-auto-eigenaren denken dat een aanvulling op de garage beste zou zijn.

Sommige bedrijven, zoals Nissan, bedoeld om op te laden stations gelegen in handige plaatsen langs de snelweg, een beetje zoals benzinestations voor de elektrische auto. Deze waren bedoeld om ongeveer 30 minuten van de lading te geven. Deze opladen stations kon zoveel als $ 45.000 (hoewel verhoogde productie de prijs kan dalen) kosten, en dit zou hen buiten het bereik van de meeste eigenaars geven, dus niet geschikt zijn in je garage te worden geïnstalleerd.

Een geschikte methode voor het voeden van uw auto op de lange termijn is de batterij swap-methode. In dit systeem, de elektronische outlet in uw garage bevoegdheden van een batterij die wordt opgeladen tijdens de dag. Je hebt een paar batterijen, een in de auto, en één in rekening worden gebracht, zodat je nooit zonder stroom.