garage workshop planning: verlichting en elektrische behoeften

De eisen van elke Garage Workshop

Ontwerp uw Floor Space

Welke soorten licht heeft u nodig?

Hoeveel Lichten en welke moeten ze worden

Uw garage workshop kan duizenden dollars van de waarde toevoegen aan uw huis als u correct over te stellen. Door het plannen en uit te breiden een garage workshop, bent u het creëren van een aanwinst voor elk huis. Het biedt nuttige ruimte en een toevluchtsoord voor een persoon met een natuurlijke mechanische gebogen. Een onderdeel is essentieel voor de behoeften van de garage werkplaats en dat de juiste verlichting en goed gepland stopcontacten. Dit vereist een zorgvuldige planning voor de werkzaamheden aan eventuele wijzigingen.

Een deel van de wettelijke eisen van een garage workshop is dat je nodig hebt om aardlekschakelaar outlets te gebruiken voor zwaardere instrumenten. Dit is iets om rekening te houden als je in de planningsfase van de workshop. Werk voorzichtig wat tools die u zal worden met behulp van zowel nu en in je dromen voor de toekomst. Zodra u uw plannen in beweging hebt ingesteld, is het veel moeilijker om ze later toe te voegen, dan het is om een ​​extra stopcontact of twee nu zetten.

Het is een uitstekend idee voor u uit te werken op papier, precies waar u wilt uw kast opslag- en werkruimten te bouwen voor uw garage werkplaats. Elektrisch gereedschap hebben ruimte nodig. Om ze goed te gebruiken moet je in staat zijn om te bewegen om hen heen. Als u gebruik maakt van tools zoals radiaalzaagmachines of diktes / Rasp wat je nodig hebt om te kunnen gebieden hebben toegang tot lange stukken hout te gebruiken. Hierdoor is het belangrijk om uw instrument omgeving verkooppunten zorgvuldig te plannen. Weet je nog dat de planning van de verkooppunten om ze hoger te plaatsen dan u zou doen in een normaal huishouden. Je hebt ze in arm hoogte voor uw gereedschap.

Controleer de spanning elk gereedschap nodig hebt voordat het toewijzen aan een bepaalde stopcontact. Als het langer duurt 240 volt, heb je een 240 volt stopcontact. Uw normale afzetmogelijkheden nemen 120 volt, dus wees bewust van de verschillen en vooruit te plannen.

Bij het overwegen welke soorten licht die je nodig hebt voor de garage workshop, neem altijd de veiligheid in aanmerking. U zal worden met behulp van tl-verlichting en als je rekening houdt met de ogen en de kosten van elektriciteit die u wordt geadviseerd om te gaan voor de hoogste kwaliteit voor de lange termijn. Als je in T8 TL’s in deze fase, zal je merkt dat je geld te besparen op het einde.

Bedenk waar je extra verlichting wilt, net als onder teller licht om te zien op de werkbank top. Tl-verlichting in kasten maken uw leven gemakkelijker wanneer u werkt ‘s nachts en de noodzaak om binnen te zien voor iets. Als u van plan bent uw droom garage workshop bij de start, kun je werken aan het. Denk ook aan een draagbare licht voor het werken aan de auto. Als u werkt aan een project is er niets is vervelender dan niet in staat om te zien en het licht wordt buiten bereik. Lichten op intrekbare snoeren maken het leven een stuk gemakkelijker en het snoer verbergt dan later weg.