garagedeur beugel installatie tips

Tip 1: Plaatsing Is Everything

Tip 2: Probeer een Draagbout

Tip 3: One Bolt tegelijkertijd …

Een garagedeur beugel houdt de tracks in plaats van de garage plafond of muren die de deur loopt op en neer op. Beugels houden ook de tensor kabels in de plaats die helpen om de deur gesloten te houden en trek het te openen wanneer u op uw garagedeur opener. Zoals u kunt zien, dit kleine en bescheiden rol speelt een essentiƫle rol in de goede werking van uw garagedeur. Als je ze installeert, een lichte foutieve uitlijning in termen van plaatsing, of een gebrek aan de schroeven adequaat te scherpen, kan echt overlast veroorzaken later door de werking van de deur zelf belemmeren. Als je een garagedeur installatie project onderneming bent, wilt u misschien een aantal van deze tips handig te houden terwijl je de beugels installeren.

Als het gaat om het installeren van garagedeur haakjes, meten, meten, meten! De plaatsing van elke beugel precies te zijn, en de beugels moeten worden op exact dezelfde hoogte op elke wand, zodat de deur te verhogen en efficiƫnt te verlagen. U kunt het beste is om te meten op basis van een bestaande gaten, als u een nieuwe deur of nieuwe console in een oude garage installeert. Gebruik anders een niveau en een meetlint om uw metingen nauwkeurig. Terwijl je bezig bent, kunt u ook wilt u uw haken label in termen van hun positie, en welke kant moet naar omhoog, zodat er geen verwarring tijdens de installatie die later problemen kunnen veroorzaken zal zijn.

Elke keer dat een garagedeur opent en sluit, het veroorzaakt sterke trillingen die kunnen na verloop van tijd veroorzaken beugels om zichzelf trillen recht niet op zijn plaats. Dit is een probleem dat is bijzonder slecht voor huiseigenaren die in grillige klimaat, waar warmte en koude oorzaken metalen respectievelijk uitzetten en krimpen, wonen, waardoor de kans op een vervelende uitlijning probleem toeneemt. U kunt het beste voor het voorkomen dat dit gebeurt is het gebruik, naast de moer en ring meestal gebruikt om de beugel aan de deur brengen, een slotbout, die helemaal gaat door naar beide zijden van de deur, waardoor het houden van de beugel extra veilig. Vergeet niet om de schroeven en moeren goed vast, maar niet zo stevig als uw garagedeur vervormen als het is gemaakt van een zachter materiaal zoals aluminium. Bovendien moet u deze bouten los te maken in de toekomst, dus zelfs al heb je wilt dat ze veilig genoeg dat de steun niet zal trillen en krijg uitgelijnd, hoeft u ook niet wilt dat ze zo strak je zult ze nooit uitstappen weer!

Een tip om ervoor te zorgen dat de beugels blijven recht als je ze te installeren, is om de bouten langzaam veilig te stellen, en een voor een. Na het aanbrengen van de eerste bout, kunt u de beugel passen om ervoor te zorgen dat het is nog steeds recht wanneer je de tweede bout bevestigen.