gastentoilet versieren: het verbeteren van het bad met vorm en functie

color Options

Probeer Kleuropties alvorens een verbintenis

Stijlvolle Storage Ideeën

Indrukwekkende Wall Decor Ideeën voor Luxe Candlelit Baths

Installeer High-Tech Kranen en Indrukwekkende Douchekoppen

Het verfraaien met Wall Spiegels voor extra luxe en stijl

Metal Wall Art voor Guest Bathroom stijl die zal duren

Een gast badkamer moet net zo comfortabel en gastvrij als een logeerkamer zijn. Het moet al het comfort van thuis te bieden. Een echt indrukwekkend gast badkamer moet bevatten luxe evenals gemakken, en de muren moet worden ingericht in een stijlvolle opvallende manieren. Bij het versieren van een gastentoilet, beschouwen vorm als functionaliteit. Usée de volgende creatieve ideeën aan de slag met het versieren van een badkamer voor de gasten, dat is zeker te imponeren. Van stijlvolle muur decor functionele high-tech kranen, geef uw gasten de koninklijke behandeling die ze verdienen.

De gast badkamer eruit moet zien een stijlvolle uitbreiding van de logeerkamer. Die kan worden bereikt met kleur. Denk aan de kleur van de slaapkamer en selecteer de dezelfde kleur of een lichtere tint van een coördinerende tint. Anders, een kleur die goed coördineert met de logeerkamer kan ook met succes toegepast. Bijvoorbeeld, als de logeerkamer is anjer roze, overweeg dan het schilderen van het gastentoilet een paar tinten lichter is dan dezelfde kleur, of selecteer licht gebladerte groen voor de badkamer muren. Voeg anjer roze accenten naar de kamers te verenigen. Als roze is niet uw stijl, overweeg dan een combinatie van licht met kaneel korenblauw. Bruin en blauw zijn een uitstekende combinatie of de badkamer is uitgedost met indrukwekkende glazen tegels of low-cost linoleum. Het maakt niet uit uw decoreren budget, de kleurencombinaties en opties voor het decoreren van een badkamer voor de gasten zijn vrijwel eindeloos.

Een zeer kleine verf monster kan worden bedriegen, en wat ziet er geweldig uit in de winkel op een 1-inch monster misschien niet aantrekkelijk wanneer het wordt toegepast op de gast badkamer muren. Koop een merk van verf die kleine goedkope sample containers, en plakkaatverf boards biedt om een ​​idee van de echte kleur in de verschillende niveaus van het licht op verschillende momenten van de dag en nacht. Plaats de droge monsters naast de vloer om te beslissen of de kleuren gaan goed in de kamer.

Maakt niet uit hoe stijlvol en functioneel wilt u het gastentoilet te maken – van eenvoudige en praktische high-tech en weinig onderhoud – u zult storage oplossingen te vinden voor uw behoeften en uw decoreren budget. Voor storage-oplossingen die stijlvol en praktisch zijn, overweeg stof bekleed mandenmakerij. Investeer in de vloer rekken en van hoge kwaliteit gevlochten manden die de openingen passen. Zij zullen gasten te voorzien van gemakkelijke toegang tot beddengoed en andere benodigdheden te reinigen, en de opties kunnen worden geplaatst bij tal van decoreren stijlen passen. Als alternatief kan beschilderde houten dozen of in het oog springende metalen containers worden gebruikt voor een meer moderne uitstraling, en ze zullen hetzelfde doel dienen, terwijl het toevoegen van stijl en functionaliteit aan de gast badkamer.

Gasten worden verwend met de beste, en de allerbeste niet hoeft te kosten een klein fortuin bij het inrichten van een gast badkamer. Bij het zoeken naar een indrukwekkend muur decor voor het decoreren van een gastentoilet, kijken naar de vele opties van de muur schansen. Ze voegen een vleugje elegantie en klasse aan een geschikte ruimte, en ze creëren de ideale sfeer voor ontspannende baden. Selecteer een paar stijlvolle kaars Wandkandelaars bij het inrichten van een gast badkamer, samen met geurende soja kaarsen. Overweeg lavendel of vanille op een ontspannende geurige sfeer te creëren, en de gasten aan te moedigen om te genieten. Kaars Wandkandelaars zijn verkrijgbaar in tientallen modellen in vele prijsklassen, en ze kunnen in een aantal slimme en stijlvolle manieren worden gemonteerd.

Wanneer het verfraaien van een gast badkamer met kaars Wandkandelaars, overwegen open ruimte naast de badkamerspiegel, of maak een centraal punt met kunst aan de muur en kaarsen. Als het gebied naast de spiegels is niet ruim genoeg om schansen te houden, selecteert u een kunstwerk voor een kale muur, en monteer een paar coördinerende kaars schansen aan beide zijden. Kaarsen natuurlijk zorgen voor een ontspannen sfeer. Ze zijn gastvrij aanvulling op zowat elke kamer.

Een badkamer is ontworpen om indruk te maken omvat stijlvolle kranen en douchekoppen. Als de gast sanitair een beetje erger zijn op zoek naar slijtage, overwegen ze te vervangen door de nieuwste en beste high-tech opties. Deze dagen vindt u kranen met de meest up-to-date elektronische snufjes die touch-gevoeligheid en thermostatische kranen die stromen van het water van de perfecte temperatuur en het volume te creëren biedt te vinden. Het beste van alles, kunnen de instellingen worden opgeslagen in specifieke gast voorkeuren tegemoet te komen.

Een extra spiegel in een badkamer voor de gasten kunnen meer luxe en stijl te brengen naar de kamer. Het kan ook de illusie van grootte toe te voegen als de ruimte kleiner is dan gewenst. Selecteer een grote ingelijste muur spiegel en monteer het op een kale gast badkamer muur. Bij het zoeken naar ingelijste wand spiegels, zul je veel meer dan de typische spiegels gevonden in discountwinkels te ontdekken. Shop online en vindt u alles van goedkope traditionele stijlen om opties met kristallen bezette frames werken. Monteer een select spiegel met het centrum net boven ooghoogte, en versieren rond het met werken van kunst aan de muur die overeenkomen met de stijl en het thema van de kamer.

Enkele van de meest indrukwekkende kunstwerken zijn gebeeldhouwd uit metaal. Metalen kunst aan de muur is een ideale keuze bij het inrichten van een gast badkamer. Metalen kunst aan de muur is verkrijgbaar in vele verschillende stijlen, waaronder nautische, zuidwestelijk, tropisch, en nog veel meer. Opties zijn beschikbaar in alle maten en prijzen, en metalen kunst aan de muur kan worden gebruikt om een ​​centraal punt te maken, of het kan worden gebruikt om een ​​spiegel of een groot kunstwerk te accentueren. Het is een uitstekende keuze bij het inrichten van een gast badkamer, omdat het voor onbepaalde tijd zal duren, terwijl de kredietverlening driedimensionale uitstraling. De gasten zullen onder de indruk van de aandacht voor het verfraaien de details, en de badkamer eruit zal zien en voelen zich nog meer luxe dan de meest stijlvolle badkamer in een mooi hotel.

Het maakt niet uit uw decoreren budget, is het mogelijk om een ​​aanzienlijke stijl, functie toe te voegen, en beroep bij het inrichten van uw badkamer. Begin met het decoreren met kleur, voeg stijlvolle opslagruimte toegankelijk voor gasten, en eindigen met indrukwekkende muur decor en trendy thuis accenten. Een eindeloze reeks van opbergmogelijkheden en stijlvolle kunstwerken van de muur decor zijn binnen handbereik.