geothermische warmtepomp voors en tegens

Pros van geothermische warmtepompen

Cons

Een geothermische warmtepomp, ook wel bekend als warmtepomp, is een populaire verwarming functie gevonden in huizen. Het bronnen warmte van underground tot verwarmen voor huishoudelijke behoeften. De pomp bestaat in principe uit drie afzonderlijke componenten-de grond loop, warmtepomp en levering systeem, die samenwerken om de warmteoverdracht te voeren. Aardwarmtepompen behoren tot de meest efficiënte als het gaat om huishoudelijke verwarming behoeften. Hieronder zijn de voors en tegens van een warmtepomp.

Geo-uitwisseling systemen zijn zeer energiezuinig. Zo veel als 50% minder elektriciteit wordt gebruikt in deze systemen loopt dan optreedt met andere verwarmen of afkoelen wordt. Weinig verspilling van elektriciteit met geo-uitwisselingssystemen. In vergelijking met het gebruik van elektrische radiatoren voor huisbrandolie, je veel meer op elektriciteit te besparen met een warmtepomp. Dit helpt u om de energierekening op een bescheiden niveau te houden. Aardwarmtepompen ook helpen bij de controle vocht door het houden van een relatieve luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Dit is belangrijk voor degenen die in vochtige gebieden leven. Voor mensen met groene zorgen, de warmtepomp zorgt voor veel minder vervuiling dan andere systemen, met name gevoed door olie. Kooldioxide-uitstoot aanzienlijk minder met geo-uitwisselingssystemen. Geluidsoverlast is ook minimaal, omdat zij niet buiten koelaggregaten gebruiken. Dit maakt hen een betere keuze. Geo-uitwisselingssystemen zijn ook duurzaam en zeer betrouwbaar. Ze hebben minder mechanische onderdelen en bewegende delen dan andere verwarmingssystemen. Deze onderdelen zijn binnenshuis beschut, weg van buiten elementen en mogelijke vandalisme. Dit helpt bij het behoud van het systeem in goede vorm voor langer. De meeste fabrikanten geven een garantie van maximaal 50 jaar op de ondergrondse leidingen. Warmtepompen zijn gegarandeerd minstens 20 jaar duren. vereisten onderhoud zijn ook lager voor geo-uitwisselingssystemen. Onderdelen die zich binnen zijn gemakkelijk te bereiken, waardoor het handiger om onderhoud uit te voeren.

Eerste installatie kosten kunnen zeer hoog zijn. Terwijl de prijs schattingen lopen uiteen, ze vallen over het algemeen tussen de $ 5000 en $ 25.000 voor de typische Amerikaanse huis. Voorwaarde voorbereidingen ook toevoegen aan de totale kosten. Geothermische systemen werken het beste wanneer de verwarming van woningen en koelbelasting minimaal is. Dit vereist energie-efficiëntie upgrades, die kan kostbaar zijn. Als uw woning is slecht geïsoleerd of lekkende, zullen de kosten nog hoger zijn. U moet verbeteren isolatie en afdichting, die zal vergen het installeren van energie-efficiënte ramen en deuren. Andere upgrades zal ook nodig zijn. Milieukosten kan zich ook voordoen. Installatie van de horizontale grond lus systemen kan een aanzienlijke beroering van het landschap te betrekken. Aantal sleuven of een boorgat vereist, die noodzaakt graven. Het graven van sleuven nodig kunnen zijn vrij uitgebreid in sommige gevallen. Voor mensen met kleine tuinen, het effect waarschijnlijk meer duidelijk zijn. De verstoringen van het land zijn waarschijnlijk leiden tot onevenwichtigheden in het ecosysteem. U kunt kiezen voor verticale installaties milieu omwentelingen te minimaliseren. Dit is echter duurder het benodigde boren honderden meters grond.