gids voor het leggen architectonische shingles

Waar zijn ze van gemaakt?

Verwering

Vervangen of te repareren?

De basis

Bouwkundig gordelroos zijn niet moeilijk te installeren, er goed uitzien en hebben een veertig jaar garantie. Ze zijn een hoge kwaliteit shingle dat zwaarder is dan de meeste, en dus veel langer dan vele andere duren. Meestal geleverd met een 40 jaar garantie. Een ander belangrijk voordeel van het gebruik Architectural Gordelroos is, hebben ze geen extra ondersteuning nodig, onder de eigenlijke dak zelf, dat is waarom ze vaak worden gebruikt door aannemers, vooral op grotere huizen. Er zijn twee hoofdtypen van gordelroos beschikbaar. De reguliere soort, die naar beneden moet worden genageld, en een in elkaar grijpende soort. In elkaar grijpende gordelroos zijn gemakkelijk en snel te installeren.

Bouwkundig gordelroos hebben een veel zwaarder mat base dan gewone asfalt gordelroos. Daarom zijn ze veel sterker. De basis is een mengsel van asfalt en glasvezel (of organische materialen). Gekleurde minerale korrels worden gelaagd op de top en de rug worden behandeld met een speciale coating. Er is consequent onderzoek om de kwaliteit te verbeteren en de hoeveelheid beschikbare textures uit te breiden. Sinds de jaren zeventig, toen de architectonische shingle werd voor het eerst geïntroduceerd. Vandaag zijn er veel nieuwe soorten beschikbaar zijn, en een brede selectie van kleuren en texturen. Sommige zijn gevormd om te kijken als leisteen, tegels, en zelfs Cedar schudt.

Bouwkundig gordelroos kan tot 120 mph wind, en vele extreme weersomstandigheden. Het mineraal top coat maakt ze zeer goed bestand tegen hitte, waaronder brand. Hoe zwaarder het grind is, hoe meer weerstand ze. In een vochtig klimaat, of in gebieden die gevoelig zijn voor grote hoeveelheden regen zijn, kunnen architectonische shingles gevoelig voor schimmel en algen problemen. Dit kan het grind beschadigen. Toch hebben sommige fabrikanten gekregen rond het probleem door het toevoegen van koper. Zelfs zo, deze oplossing wordt geleverd met een groot prijskaartje.

Architectonische gordelroos zijn niet geschikt als de helling van het dak dan 2 inch per foot. Voor daken met een helling van 2 inch tot 4 inch, is extra ondervloer nodig om water te waarborgen gaat niet door sijpelen. Als water zich ophoopt langs de dakrand, vanwege problemen met ijs weer wordt een waterdichte laag ook onder nodig. Als enkele gordelroos beschadigd raken, kunnen deze worden vervangen. Bouwkundig gordelroos kan worden gelegd als een nieuwe installatie, of als een vervanging. Het is beter om een ​​oude installatie te verwijderen, voor het aanbrengen van bouwkundige gordelroos.

Het installeren van architectonische shingles is de ultieme fase van een dakbedekking baan. Het is belangrijk om een ​​starter strip te leggen wanneer u begint. Dit verschaft een waterdichte rug, waarbij het dak lekken stopt. Om ervoor te zorgen dat de fascia wordt beschermd, altijd lag de eerste shingle met een 1/8 inch overhang. Begint met de installatie van de linkerbenedenhoek, werken aan de rechterkant. Zorgen voor elke rij overlapt de laatste. Spreiding van de shingles zal ook helpen om het water buiten te houden. Wees je bewust van de fundamentals, en de architectonische shingles zal niet alleen goed uitzien, zullen ze ook een leven lang meegaan.