gids voor het schoonmaken van een droger kanaal

Het schoonmaken van droger kanaal componenten is één van de belangrijkste schoonmaak taken die u kunt doen in uw huis. Het schoonmaken van het kanaal en de aangehechte elementen zullen uw woning tegen brand gevaren die uit de leidingen-ups te bouwen kan veroorzaken beschermen. Lees de volgende informatie over wanneer u uw kanaal schoon te maken, hoe je het efficiënt schoon te maken, en hoe vaak je moet schoonmaken.

Signs Wanneer reiniging noodzakelijk

Uw droger zal je een paar verschillende tekens die aangeeft dat het tijd is om de droger buis schoon te geven

Het reinigen van de droger Duct en zijn componenten

Hieronder zijn stappen die u zult willen volgen om ervoor te zorgen dat het reinigen van de droger buis goed en effectief gedaan

Stap 1 – Ga naar de locatie waar de ventilatie verlaat buiten het huis. Til de klep en het reinigen van de oude lint uit de opening grondig. Als de vent niet gemakkelijk te openen, dan is het misschien tijd om het te vervangen door een nieuwe.

Stap 2 – Vervolgens wil je een stofzuiger te gebruiken met de lange, smalle, en dun beslag. Verwijder de pluizen scherm en plaats de stofzuiger zo ver mogelijk in de ventilator te stofzuigen uit alle losse pluisjes die binnen kunnen worden verzamelen. Dit proces kan niet effectief op alle drogers vanwege de ventilatieopeningen verschillende stijlen zijn. Het is echter effectief voor het verwijderen van pluisjes opbouw in het gebied.

Stap 3 – Afhankelijk van het type toestel u hebt, kunt u naar de top of een paneel aan de voorkant van het kanaal op te heffen om zeker te zijn dat al het lint juist verwijdert.

Hoe vaak naar de Duct reinigen

Het schoonmaken van een droger buis moet minstens één keer per jaar worden gedaan. Sommige mensen doen het schoon vaker, maar één keer per jaar zou moeten voldoende zijn. Het schoonmaken jaarlijks gedaan garandeert de veiligheid van uw huis tegen mogelijke branden en andere mechanische kwesties die voortvloeien uit de pluizen opbouw.