gids voor het verwijderen van hard water vlekken op rvs spoelbakken

Stap 1 – Get Voorbereid

Stap 2 – Bedek met Cleaner en Polish

Stap 3 – Verminder Krassen (indien nodig)

Stap 4 – Stop Streaking

onderwerpen

Een rvs spoelbak heeft geweldige stijl, maar het duurt ook wat werk schoon te houden. Het verwijderen van hard water vlekken vaak gaat met het grondgebied van het bezitten van zo’n trendy wastafel.

Roestvrij staal blijft een populaire afwerking voor de meeste keukenapparatuur en gewild door huiseigenaren kust tot kust zijn. Leren hoe je het schoon te houden is een must voor iedereen die wil om de integriteit van de gootsteen te houden. Hard water kan de vijand maken van de gootsteen te kijken saai en vuil op hetzelfde moment te zijn. Lelijke witte vlekken zijn moeilijk om zich te ontdoen van, maar niet onmogelijk. True, als je een waterontharder, zou u in geluk, maar veel huiseigenaren niet.

Hier zijn een aantal eenvoudige stappen voor het houden van uw RVS aanrecht op zoek naar zo goed als de dag dat je hem kocht.

Start het reinigingsproces van uw rvs spoelbak door het aantrekken van een paar rubberen handschoenen en vegen de gootsteen droog met een zachte schone doek.

Gebruik maken van een winkel koopt product als Brasso of een natuurlijk ingrediënt. Als u kiest voor een winkel koopt, lees de aanwijzingen zorgvuldig en doe een kleine test in een hoek van de gootsteen. Gebruik een druppel Brasso op een schone doek en wrijf het op de vlek. Vervolgens poets de gebieden met een schone doek, zodat er geen product of vlek zichtbaar.

Als u besluit om te gaan met wat er in je keukenkast, zoals zuiveringszout, meng het met wat water tot een dikke pasta te maken. Vervolgens verdeel het over de vlekken en wrijf het in de gootsteen in een cirkelvormige beweging met een zachte doek of spons. Gebruik geen schuursponsje, harde spons of staalwol, omdat deze kunnen allemaal leiden tot schadelijke krassen op het roestvast staal. Na in te wrijven de baking soda vocht, afspoelen met koud water en wrijf ze droog.

Het gebruik van azijn is ook een andere eenvoudige, gemakkelijke manier om uw roestvrij staal te reinigen. Azijn is al lange tijd gebruikt voor eeuwen om schoon te maken vanwege de zure niveaus. De beste manier om azijn te gebruiken op een rvs spoelbak is om het te mengen met water en laat het ‘s nachts te zitten. De volgende dag, spoel en dep droog. Uw gootsteen zal super glanzend zijn.

Een goede en eenvoudige manier om rvs spoelbak krassen aan te pakken is om een ​​daling van baby-olie of zelfs olijfolie gebruiken. Plaats een paar druppels hetzij op een schone, witte doek en wrijf het krassen. De krassen verdwijnt voor uw ogen.

Streaking is vaak een veel voorkomend probleem bij roestvrijstalen spoelbakken vooral als hard water is een factor. Een optie in het verwijderen van strepen is om te proberen een beetje van de club soda gewreven in de streak. Dan afspoelen met water.