glasblokken douchewand: voors en tegens

Pros

Cons

Een glazen blok douche is een optie bij het opknappen van een badkamer. U moet zich bewust zijn van de voordelen en nadelen.

Als u een specifiek ontwerp in gedachten, het bouwen van een glazen blok douche kan u helpen om dit te bereiken. De glazen bouwstenen stelt u in staat om unieke en eigentijdse ontwerpen te maken. Een glazen blok douche kan ook blijken te zijn zeer veelzijdig, omdat het glas elk type omringende decor past. Het gebruik van glazen blokken zal u toelaten om een ​​douche blok te bouwen, zelfs in een kamer die zich buiten de normale afmetingen.

Ondanks de dikte van het glas, zal een glazen blok douche een verminderde mate van privacy te bieden in vergelijking met een betegelde oppervlak of douchegordijn. Er is een scala glazen blok op de markt die meer privacy te creëren door het toevoegen van kleur of rokerigheid. De totale kosten van een glazen blok douche meestal voort uit de prijs van de afzonderlijke glazen bouwstenen, die duur zijn. Het aantal stenen nodig kan snel escaleren, en ervoor zorgen dat de kosten onbetaalbaar geworden.