gras zorg in de zomer: 7 dingen om te onthouden

1 – Ken uw Grass

2 – Cool Season Grass

3 – Warm Season Grass

4 – gemeenschappelijke behoeften

5 – Dormancy

6 – Bemesting

7 – Het houden van Green Grass

Temperaturen in de zomer kan grote schade aanrichten aan uw gazon gras, dus enkele fundamentele gras care tips kunnen u helpen deze weelderige en fris gedurende alle seizoenen te houden.

Weten wat voor soort gras je hebt is de basis om te weten hoe het te behandelen. Grass is een van de koele of warme categorie en het type wordt bepaald door het seizoen waarin zij haar een optimale groei bereikt. Terwijl verschillende soorten vragen om een ​​aantal verschillende behandelingsmogelijkheden deze tips zijn voor beide.

Koele seizoen gras dat de optimale groei in de lente en de herfst in de koelere zones bereikt, kan uitdrogen in de zomer als het niet de extra aandacht die het nodig heeft voor de bestrijding van de zomerse hitte wordt gegeven. Het zal extra water nodig en bij het maaien, de bladen moet hoger dan in andere seizoenen hoog gras kan water beter vasthouden en zal de grond vochtig voor langere tijd vast te stellen.

Dit soort gras bereikt de groei piek in de zomermaanden en zal dus extra water nodig hebben, maaien en bemesten te zijn op zijn best. Warme seizoen gras kan worden gevonden in twee varianten. Degenen die het goed doen in meer schaduwrijke plaatsen en degenen die zijn blootgesteld aan de zon voor het grootste deel van de tijd.

Zoals hierboven vermeld, beide grassoorten, hetzij van de koude of warme type een aantal behoeften gemeen. Naast het besproeien en het maaien, moet u bij te wonen om te bemesten, onkruid, ongediertebestrijding, beluchting (indien nodig), mos verwijderen en losmaken (ook indien nodig). Voor warme grassoort, kan dit worden gedaan tijdens de vroege herfst of wanneer de temperatuur milder is geworden.

Soms is het een goed idee om het gras te gaan slapende, vooral als de zomer wordt uitgevoerd in de zeer hete temperaturen. Dormancy betekent niet dat het gras is dood, zelfs al is het een lelijke bruine kleur verandert. Het betekent alleen dat het rust om te beginnen weer te groeien wanneer er minder hittestress, kiemrust kan niet worden teruggedraaid, dus als uw gazon bruin stop water geven is gegaan en wacht het proces. Tijdens de kiemrust kunt u een pauze van gazon zorg, het opslaan van water, omdat in hoog vuur uw gras zou veel van nodig.

Het beste is om vloeibare meststoffen te gebruiken, omdat ze rechtstreeks naar de wortels en zal het gras niet verbranden. Meststoffen met inhoud laag stikstofgehalte zijn het beste voor de zomer zorg en vergeet niet dat koele gras behoeften voeden in het vroege voorjaar en de late herfst, dus niet te voeden in de zomermaanden.

Als gevolg van de warmte en het bleken van de zon uw gras begint te verliezen van zijn kleur, gebruik dan een vloeibaar ijzer product om het te herstellen in zijn oude levendige tint. Dit wordt toegepast op de wortels en kan ook worden gebruikt op andere soorten struiken en planten.

Goed gras zorg begint met het planten van de eerste zaailingen, door te weten uw gras en de beperkingen en weerpatroon van de zone waar u woont. Grass zorg moet zijn voor alle seizoenen, maar de zomer maanden kan een beetje veeleisender zijn als gevolg van hittestress die zijn stempel op alle levende wezens zal verlaten. Weten wat te doen door het maken van en het houden van jezelf op de hoogte zal ervoor zorgen dat het gras zorgsysteem je volgt is de beste die je kunt hebben om je doel te bereiken.