groeien en de zorg voor de kerst cactus

Drenken en voederen

snoeien

propageren

verpotten

Kim Ray is een freelance schrijver, antropoloog en amateur romanschrijver. Op Ze richt zich vooral op het verfraaien, tuinieren, en de algemene home improvement projecten.

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

Wanneer de kerst cactus begint te bloeien, het is een teken dat de vakanties zijn snel aan te komen. Hun sierlijke bloemen van roze, rood, zalm, geel, wit, fuchsia, of een combinatie van kleuren, maken hun verschijnen voor de winter volledig aankomt. De bloemen zijn een welkome aanblik wanneer de dagen zijn koud en de zomer is niets meer dan een verre herinnering. Geen andere bloeiende kamerplant is heel graag de kerst cactus.

The Christmas cactus, ook wel bekend als het bos cactussen, is inheems in de regenwouden van het zuidoosten van Brazilië, waar het gedijt op de ledematen van de bomen in de gevlekte licht van het dichte bladerdak. De ingegoten cactus van Kerstmis we vinden in de winkels in Noord-Amerika is niet hetzelfde als het regenwoud variatie, maar een hybride sappige kruising tussen twee verschillende types. Het idee van het geven van een cactus van Kerstmis als een geschenk tijdens de vakantie werd populair in Engeland. In Noord-Amerika, de cactus van Kerstmis is de tweede meest favoriete plant om cadeau tijdens de feestdagen, naast de poinsettia. Wanneer gegeven wat het nodig heeft, zal een kerst cactus je belonen met vele seizoenen van prachtige bloemen.

Ideaal Groeiende Voorwaarden

De ideale locatie voor de teelt van een kerst cactus is in een noord of op het oosten venster.

TIP:. Onze deskundige tuinieren adviseur, Susan Patterson voegt toe, “A Christmas cactus moet veel licht te bloeien, maar het is niet dol op directe hete zon Als een cactus van Kerstmis wordt blootgesteld aan fel licht, zal de bladeren slap geworden en rood . U kunt een cactus van Kerstmis buiten te nemen in de warmere maanden, maar het moet in de schaduw of halfschaduw worden geplaatst om te voorkomen dat het branden van de bladeren. “; Ideal groeiende temperaturen tussen de 55 en 70 graden Celsius; Ongeopende bloemknoppen afhaken worden een van de grootste problemen voor die probeert een Kerstmis cactus groeien. Om dit probleem te voorkomen, wanneer de herfst komt en de knoppen beginnen te vormen, te ondersteunen huishouden temperaturen onder 90 ° F. Als de temperatuur te hoog zijn, de knoppen zullen niet overleven.

TIP: Susan zegt: “The Christmas cactus is een tropisch ten opzichte van de woestijn cactus en geen droogte tolereren Water uw cactus als de grond droog is tot 1 inch Wees voorzichtig niet te veel water, omdat dit zal wortelrot veroorzaken…” ; Als je je cactus buiten voor de zomermaanden te verplaatsen, te behouden gelijkmatig vochtig soi l. Zodra de herfst komt, terug uit het water geven een beetje, maar niet stoppen met water geven helemaal.

Voed uw kerst cactus één keer per maand te beginnen in het vroege voorjaar en in de zomer met een volledige wateroplosbare kamerplant kunstmest. Wanneer val komt, bezuinigen op bevruchten. Raadpleeg het productlabel voor specifieke instructies en de beste resultaten.

Flower Production