groeiende groene bonen binnen

Groene bonen zijn een jaarlijkse die ofwel als een struik of een wijnstok groeien. Bij de teelt van groene bonen binnen, het beste de bus bonensoort planten omdat ze kleiner en beter groeien in containers. Groene bonen nodig volle zon dus als binnenshuis houden in containers moeten ze plaats in een serre of in de buurt van een raam, dat ten minste 6 uur zonlicht per dag krijgt zijn.

Stap 1 – Voorbereiden Soil

Groene bonen groeien het best in de bodem rijk aan organisch materiaal. Buy-compost verrijkt de bodem, of op het werk tal van oude compost in tuingrond. Groene bonen moeten ook losse, goed doorlatende grond zand ook. Een goede verhouding 2 delen tuinaarde, 1 deel zand en 1 deel verouderd compost.

Beans voorkeur bodem met een pH-waarde van 6,0 en 6,8. Vermijd planten in de bodem die rijk is aan stikstof. Wilt u een meststof te gebruiken, gebruik dan een high-fosfor meststof als een 10-20-10 en werken in de grond 2 weken voor het planten van de tijd. Aged compost zal net zo goed werken.

Stap 2 – Voorbereiden Containers

Groene bonen groeien goed in lange, smalle containers omdat groene bonen groeien vaak als wijnstokken, snel uitspreiden. Zorg ervoor dat er zijn tal van gaten in de bodem van uw container en bedek de bodem van de containers met een paar lagen van de krant, zodat de bodem niet ademen uit de gaten.

Stap 3- Planting Seeds

Als de groei in containers binnen, plant in de midden tot late voorjaar om ervoor te zorgen dat de planten zullen veel zonlicht krijgen. Plantenzaden ongeveer 4 duim apart en 1 tot 1 1/2 inch diep. Als u gebruik maakt van 8-inch containers, planten een zaadje per container. Voeg een voet inzet in de containers, te drukken naast de geplante zaden.

Stap 4 Zorg voor Green Bean Planten

Groene bonen groeit het best bij temperaturen tussen 50 en 85 graden Celsius bodem temperaturen worden gehouden tussen 60 en 85 graden C. Het is belangrijk dat de grond gelijkmatig vochtig gehouden, maar geen water. Water op hoogste niveau. Na zaailingen groter gegroeid dan een paar inches, mulch om hen heen om vocht te behouden. Doorgaan met licht maar gelijkmatig water te geven. Zaden zullen niet goed ontkiemen in over-natte grond, dus neem speciale zorg niet aan over-water voor de groei optreedt. Groene bonen zijn vatbaar voor ziekten, met inbegrip van meeldauw, anthracnose en mozaïek. Verwijder eventuele zieke planten onmiddellijk omdat de ziekte snel kan verspreiden.

Stap 5 – Oogsten Green Beans

Bush bonen moet bereid zijn om slechts 50 tot 60 dagen te oogsten na het planten zijn. Ze zijn geplukt terwijl nog onvolwassen, als ze ongeveer 3 inches lang en plumping uit. Omdat groene bonen zijn een jaarlijkse, elimineren de noodzaak om te buigen door het uittrekken van de gehele installatie voor het kiezen uit elke boon. Dan kunt u de plant op een tafel terwijl u de bonen plukken.