groeiende meerval met aquaponics

Voordelen van Catfish

Hoe te introduceren Catfish om uw systeem

Zorg voor uw Catfish

Na aanvankelijk vullen hun tanks met Tilapia, zal aquaponics boeren vaak overgaan tot Catfish. Er zijn veel voordelen aan het gebruik Catfish, en hier is een fundamenteel overzicht van de redenen waarom ze moeten worden gebruikt en hoe de zorg voor hen.

Meervallen kunnen zowel bij een aquaponics tank omdat in het wild ze hun huizen te maken in verschillende milieuomstandigheden. Ze broeden ook met relatief gemak, en zijn niet territoriaal. Deze laatste factor is vooral belangrijk in een polycultuur omgeving, waar u een diversiteit aan soorten naast elkaar bestaan. Als u nog Tilapia in uw tank, hoeft u niet wilt dat uw meerval te vangen ze vechten tot de dood.

Catfish zijn ook een populaire bron van voedsel voor de mens, dus je kan een meer de moeite waard oogst met meerval dan andere, minder smakelijk rassen.

Schaf meerval fingerlings van uw lokale dierenwinkel of boerderij leverancier. Deze kleine vissen zullen komen typisch in een zak van ongeveer 50. Plaats uw fingerling zak ongeopend in uw aquaponic tank om de vis aan te passen aan de verandering van de temperatuur van het water. De volgende ochtend kunt u de tas te openen en laat de vis in de belangrijkste tank.

Voeden de meerval met een eiwitrijk visvoer. Zorg ervoor dat uw filtersysteem houdt met de behoeften van uw leefomgeving en uw meerval zal volledig worden gekweekt in ongeveer zes maanden.