groeit en het verzorgen van een perenboom

Wat is nodig om te zorgen voor een Pear Tree?

Het kweken van een perenboom geeft u niet alleen een klein gebied van schaduw in uw eigen tuin, het geeft je een bron van goedkope fruit dat je elke zomer kunnen oogsten. De zoetheid van een peer is ongeëvenaard, en niets smaakt zoeter dan fruit groei je voor jezelf. Essentieel onderhoud, met inbegrip van het snoeien van perenbomen, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u het meeste uit te halen.

Perenbomen groeien het best wanneer ze worden geplant op een verhoogde helling. Dit is het beste sinds perenbomen vaak bloeien vroeg, dus dat op een verhoogde helling zal helpen beschermen tegen vroege vorst. Eenmaal geplant, fruit boom kunstmest spikes zijn zeer geschikt om toe te voegen in de buurt van de wortel structuur, om ervoor te zorgen dat de boom krijgt veel voedingsstoffen.

Snoeien van de boom kritisch tijdens de wintermaanden. U hoeft niet te veel snoeien doen. U hoeft alleen maar om zeker te zijn dat u de boom een ​​mooie vorm te geven. Te veel snoeien kan schadelijk zijn en kan zelfs de hele boom te doden. Tot slot, zorg ervoor dat er te veel vrucht groeit niet op één tak, als de branche kan breken onder het gewicht.