groen tapijt reinigen voor gebieden met veel verkeer

Als het gaat om groene tapijt reinigen voor gebieden met veel verkeer, zijn er een aantal technieken die u kunt gebruiken. Groen tapijt schoonmaken is belangrijk, zodat u niet uw familie of huisdieren agressieve chemicaliën hoeft te onderwerpen en u uw tapijt schoon te houden. Hier zijn een paar dingen te overwegen over hoe u uw tapijt reinigen met groene tapijt reinigen methoden.

Vacuüm

Hoewel het eenvoudig lijkt, een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om high-traffic gebieden schoon te maken is uw tapijt regelmatig stofzuigen. In de meeste gevallen moet je proberen om minstens een keer per week en in sommige gevallen twee keer per week stofzuigen,. Dit helpt om het stof en vuil dat zich opstapelt in de tapijtvezels elimineren. Door het verwijderen van deze stof, zult u in staat om uw tapijt blijven zoeken nieuwe veel langer. De meeste tapijtfabrikanten raden u aan uw tapijt regelmatig stofzuigen om een ​​lang leven te bevorderen. Vuil kan zeer corrosief en als je laat het op te bouwen in uw tapijt, als je loopt op, het zal helpen afbreken het tapijt vezels. Dit maakt het van cruciaal belang voor u om het vuil regelmatig uit uw tapijt te verwijderen.

Steam Cleaning

Een andere methode die zijn geweldig voor groene tapijt reinigen werkt is stoom te reinigen. Deze methode wordt ook wel heetwaterextractie. In de meeste gevallen moet u een stoom schoonmaakbedrijf om dit te doen voor u huren. De machines die deze bedrijven gebruiken zijn anders dan wat de meeste mensen kunnen kopen of huren. Deze machines zijn zeer krachtig en het gebruik van extreem hoge temperaturen om uw tapijt schoon te maken. Het goede ding over deze methode is dat het geen chemicaliën wordt gebruikt. De machine zal alleen gebruik van water om stoom om uw tapijt schoon te maken.

In aanvulling op uw tapijt reinigen grondig reinigen met stoom biedt ook een andere vitale dienst om uw tapijt. Meest tapijt vervaardigd zijn heatset- geheugen. Dit betekent dat het zeer warm wanneer het tapijt wordt vervaardigd en gedraaid. Na een aantal jaren van het lopen op het tapijt, de vezels beginnen te getwist worden. Door opwarmen dat tapijt met stoom zullen de vezels in elkaar draaien en weer als nieuw.

Azijn

Als je vlekken of vlekken op uw tapijt, moet u overwegen ze te reinigen met een azijn oplossing. De meeste huiseigenaren hebben azijn op de hand en het kan een zeer krachtige tapijtreiniger te maken. Meng wat azijn met water en breng het dan naar een vlek op uw tapijt. Azijn zal de vlek te desinfecteren evenals verwijderen uit uw tapijt.

Ijs

Als je iets kleverig op het tapijt te krijgen, zoals kauwgom, dan kunt u ook gebruik maken van het ijs te verwijderen. Hier krijg je een paar ijsblokjes en leg ze op het gebied dat wordt beïnvloed. Dit zal helpen om de lijm of kleverige substantie te bevriezen en maakt het veel gemakkelijker voor u om het uit het tapijt vezels te verwijderen.