groen tot in het extreme: earthships

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Er is een geloof onder groene enthousiastelingen dat alles kan worden resused of gerecycled. Er zijn gebouwen in het land vandaag de dag dat dit advies te geven, en er zijn voorstanders, zoals “biotecht van earthships ‘Michael Reynolds in Taos, New Mexico, die iets aan te doen. De heer Reynolds gelooft dat het het narcisme van architecten die voorkomen dat veel gebouwen van het zijn vriendschappelijke aarde. Er is een hele cultuur gebouwd rond deze ideeën.

Wat is een earthship?

Een Earthship wordt gedefinieerd als een aarde-beschutte gebouw gemaakt van banden die zijn geramd met aarde. Over het algemeen zijn ze gebouwd in een “U” patroon. De banden zijn gevuld met aarde en vastgelopen vol met behulp van een voorhamer. Windows worden geplaatst aan de zonnige kant – op het zuiden op het noordelijk halfrond en het noorden in het zuiden. Het dak is zwaar geïsoleerd. Muren zijn gebouwd met gerecycleerde blikjes gescheiden door beton. Vervolgens worden ze dik bepleisterd met isolatie. Deze muren zijn een “blik muur.

Earthships werden oorspronkelijk ontworpen te bestaan ​​in harmonie met de natuur. water, elektriciteit en warmte – om zichzelf in stand te zijn, moeten zij hun eigen hulpprogramma’s te produceren. Dit gebeurt op verschillende manieren.

Wat zijn de voordelen?

Hoe zit Nadelen?

Hoe earthships Produce Water?

Het concept is eenvoudig – water of sneeuw afvoer van het dak wordt opgevangen in een stortbak systeem. Reservoirs zijn ontworpen dat een pomp het water door een filtersysteem loopt, waardoor het drinkwater. Grijs water wordt toegevoerd aan een botanische rubber cel, waar het wordt gefilterd door een combinatie van grind en plantenwortels. Deze gerecycleerd water wordt vervolgens gebruikt voor toiletspoeling. Blackwater wordt niet gebruikt in het earthship, maar wordt gekanaliseerd naar een Solar verbeterde septic tank. de zonnewarmte wordt gebruikt om het anaerobe proces te voltooien. Het water wordt vervolgens doorgesluisd naar outdoor planter cellen, net als de botanische cel die gebruikt wordt bij de behandeling van grijswater.

Hoe zit het met elektriciteit?

Elektriciteit in een earthship wordt geproduceerd door zonnepanelen en windenergie power.The elektriciteit wordt opgeslagen in accu’s, het onderhoud van de woning. Extra elektriciteit wordt opgedaan door benzine aangedreven generatoren of uit het rooster. Geen elektriciteit wordt gebruikt voor het verwarmen of koelen.

Hoe wordt klimaatbeheersing?

Earthships te profiteren van de natuurlijke neigingen van de aarde zelf. Zij maken gebruik van thermische massa en zonne-energie voor verwarming en koeling. Hun ontwerp is zodanig dat zij aarde-beschutte. Het voordeel is tweeledig: zij profiteren van de thermische massa van de banden, en gebruik maken van inherent stabiele temperatuur van de aarde. De thermische massa van de stalen gordel banden en de aarde absorbeert de warmte tijdens de dag en releases deze warmte ‘s nachts, waardoor het interieur warm en comfortabel.

Conclusie

Het toepassingsgebied van dit artikel kan niet ingaan op alle informatie over earthships. Een groot deel van de informatie is op dit moment beschikbaar op het internet, met inbegrip van een stap voor stap handleiding voor het bouwen van een earthship. Links, middelen en beelden zijn direct beschikbaar. Als u ooit overwogen het bouwen van een earthship, er zeker van te kijken over al deze beschikbare informatie. Bouwen aan een earthship is niet alleen leuk, maar het is een zeer goede manier om een ​​zelfvoorzienende huis te bouwen. De besparingen in utilities alleen al maken dit project de moeite waard.