groen verbeteringen aan het huis: 5 remodeling opties

1. Isolatie toevoegen dat is Energy Efficient

2. Het installeren van zonne-energie dakpanelen

3. Het installeren van lampjes Saving

4. Het installeren van Green Flooring

5. Het installeren van Energy-Saving Windows

Een groene huis is een huis dat is ontworpen om zo milieuvriendelijk te zijn. Het is een eigenschap die zich richt op het efficiënt gebruik van bouwmaterialen, water en energie.

Groen huis verbouwen is toegenomen in populariteit als veel huiseigenaren zoeken naar manieren om de veerkracht en het uiterlijk van hun huis te verbeteren. Groen verbeteringen aan het huis, zoals bamboe vloeren en dergelijke, biedt gunstige als lange-termijn verbeteringen aan duurzame woningen. Groen huis verbouwen is beschreven als eco-vriendelijk en trendy.

Hieronder zijn vijf populaire remodeling opties die u kunt overwegen bij het maken van groene verbeteringen aan het huis.

Het toevoegen isolatie energiezuinig kan leiden tot een significant positief effect op het milieu en op de portemonnee. Het kan ook de energie-efficiëntie van uw huis een aanzienlijke mate te verhogen. Bovendien, dit soort isolatie voorkomt rotten, en houden u warmer in de winter en iets koeler in de zomer. Dit type remodeling optie is het beste voor oude huizen die normaal gesproken niet genoeg isolatie niet. Installeer deze groene huis isolerende product op de zolder, in het plafond of in de muur.

Deze zullen elektriciteit produceren voor uw huis en zonnepanelen kunnen ook trendy worden beschouwd. Dit type dakbedekking panel geeft een meer moderne uitstraling aan elk huis dat hen heeft. Plus, kunt u mogelijk om een ​​korting te krijgen als je ze koopt. Sommige staten aan te moedigen het gebruik van zonnepanelen door het geven van huiseigenaren die gebruik maken van zonnepanelen een korting. U kunt ook geld te besparen op uw elektriciteitsrekening. Afgezien van zonnepanelen, dan kunt u ook kijken op zonne-dakbedekking gordelroos, een zonnepaneel, dat de belangrijkste metalen dak is bevestigd.

LED (Light Emitting Diode) lampjes zijn niet alleen energiebesparing, ze worden langdurig ook. Het installeren van deze vormen van verlichting als een vervanging voor uw conventionele tl en gloeilampen zal uw huis een verlichtingssysteem dat is zorgeloos te geven (lampen hoeven niet te worden vervangen) en dat duurt een zeer lange tijd. Compacte fluorescerende lampen, zoals LED-verlichting, zijn ook energiebesparing in de zin dat het veel licht kan zorgen voor weinig of geen extra kosten. Deze soorten lampen zorgen voor meer verlichting voor een kamer dan de conventionele gloeilampen, bijna dezelfde hoeveelheid energie verbruikt.

Het installeren van bamboe vloeren of een groene vloer product zal niet alleen toe te voegen aan de esthetische aantrekkingskracht van het huis, het zal ook bijdragen aan de eco-vriendelijkheid door het gebruik van hernieuwbare bronnen. Afgezien van bamboe vloeren, zijn er ook andere vormen van groene vloerbedekking, allemaal beschikbaar in de winkels.

Het installeren van energiezuinige ramen kunnen helpen kosten te besparen op de elektriciteitsrekening, omdat zij fungeren als een soort natuurlijke airconditioning systeem voor uw huis. Deze vensters zodat de warmte van de zon om de kamer warmer in de winter en houden het koeler in de zomer. Het installeren van energiezuinige vinyl gevelbeplating kan de energie-efficiëntie niveau van uw huis te verhogen, maar ook zorgen voor een kunstzinnige decoratie. U kunt er ook voor kiezen om metalen wand panelen, die dezelfde uitstekende voordelen bieden als vinyl rangeersporen installeren, maar zorgen voor een andere look en feel voor uw groene huis.