grout verwijderen van vlekken

Zelfs een enkele grout vlek kan echt een verschil maken voor uw goed gepolijst aanrecht en badkamer vloer te maken. Grout van mortel combinatie met water, cement en zand. Het droogt uit in een rubberachtige, elastische stof die gemakkelijk verzamelt vuil. Schimmel en bacteriën kunnen groeien en bloeien als onbeheerd achtergelaten.

Er zijn verschillende manieren over hoe je grout vlekken te verwijderen.

Basic Cleaning

Basic onderhoud reiniging kan elke andere maand worden gedaan. Het zal ook afhangen van hoe vaak je voeg wordt gekleurd.

Cleansing Solutions

U kunt ook uw eigen reinigende oplossing die specifiek gebruikt kan worden voor grout vlekken te maken. Als je voeg wit is, gebruik 1 kopje bleekwater gemengd met 5 koppen van warm water. Andere reiniging oplossingen die je kunt gebruiken zijn

Wees voorzichtig niet om ammoniak en bleekmiddel te mengen. Mengen van de 2 stoffen zal de dodelijke chloorgas gebruikt als een chemisch wapen tijdens de Tweede Wereldoorlog te produceren.

Bij het kiezen van een bleekmiddel reinigingsmiddel, kies dan de niet-schurend type en gebruik het alleen op niet-gekleurde tegels. Zorg er steeds voor een kleurechtheid test uit te voeren. Houd de ventilatie open en altijd spoel de vloer als je klaar bent.

Kleur vlekken zoals haarverf, inkt en kleurpotloden kan worden verwijderd met lichtere vloeistof, terpentine of terpentijn.

grout Kleurstoffen

Deskundigen suggereren ook met behulp van grout kleurstoffen grout vuil en schimmel te verbergen. De mortel moet brandschoon alvorens kleurstof.

Preventieve maatregelen

Een effectieve preventieve maatregel in grout vlekken is grout verzegelen. Onverharde grout trekt gemakkelijk slijm, schimmel, vuil en vet. Veel grout zeehondenjagers zijn duur, maar ze zijn een waardige investering die later bespaart u de moeite van het verwijderen van vlekken, en geld en tijd te verliezen.

grout Vervanging

Na het reinigen van uw tegel specie, kunt u schimmel en meeldauw te vinden groeit weer terug na een week of twee. Het kan best zijn om de bestaande grout door nieuwe te vervangen, vooral als je een heleboel scheuren en ontbrekende stukken.

Verwijder de oude spullen eerste, kan meerdere grout remover kits te vinden in bouwmarkten. Het mengen van uw nieuwe voegmateriaal met latex additief zal het meer waterdicht en langdurig.

Laat de nieuwe materiaal gedurende ongeveer 3 minuten en voeg siliconenkit aan de eerste laag van tegels als afwerking. Vergeet niet om een ​​grout kit gebruiken om gemakkelijker schoon te maken in de toekomst mogelijk te maken.