gyprock installatie in 7 stappen

Stap 1 – Grootte & Dikte

Stap 2 – Reparatie

Stap 3 – Maatregel

Stap 4 – Zoek Studs

Stap 5 – Bevestig gyprock

Stap 6 – Naden

Stap 7 – Mud

Gyprock wordt vaak gebruikt als gipsplaten voor wanden. Deze platen zijn gemaakt van gips kernen die worden gevouwen om te beschermen en versterken. Dit wordt meestal gebruikt als een interne bord voor langdurige wanden. Het is zeer duurzaam en wordt meestal gebruikt in scholen, fabrieken, ziekenhuizen, woningen, winkels en kantoren. Het is mogelijk om behang, verf en textuur verbindingen van toepassing zijn.

Deze platen kunnen verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd. Ze kunnen komen in alle verschillende maten. Normaal gesproken grotere vellen zal minder gewrichten, wat betekent dat het een grotere kans op het breken tijdens het vervoer hebben. Bepalen hoeveel vellen nodig zijn voor het gebied dat wordt gedekt. Een ½ inch dikte is het meest populair, hoewel ¼ inch plaat worden gebruikt om de overlay ten opzichte van bestaande gipsplaat. Elk gebied heeft zijn eigen eisen voor het bouwen van code hebben.

Repareer eventuele schade die op het gebied waar de gyprock zal gaan. Vul eventuele buitenkant scheuren met schuim. Omgaan met eventuele vochtschade, termieten en andere beschadigingen.

Metingen waar de gyprock wordt geïnstalleerd. Het kan nodig zijn de gyprock snijden, maar proberen zo weinig mogelijk koppelingen hebben. Snijd de stukken met een scheermes. Gebruik score lijnen en vervolgens uit elkaar trekken van de stukken uit de achterkant. Curve de papieren achterkant zodat het goed is getrimd. Met behulp van een straight edge gids kan een goede manier om de gewenste snede te krijgen. Voor elke onregelmatige openingen een hand gipsplaten zaag is het beste.

Een stud finder zal nodig zijn als de studs zijn niet zichtbaar. Niet alle bouten zijn 24 tot 16 inch. Wanneer de studs zijn blootgesteld, lopen sommige afplaktape over de vloer en markeer waar elke stud optreedt.

Heb wat hulp bij het vasthouden van het blad. Gebruik een boor en schroef in de gyprock op de verticale studs. Er zijn een aantal situaties waarin extra schroeven kan helpen. Echter, een schroef om de 8 inch is de beste. Indien mogelijk, de schroeven zo dicht mogelijk bij de rand mogelijk. Dit is dus de schroefkoppen kan dan worden gedekt door versiering of plint.

Solliciteer modder of het waterdicht maken van de naden. Bevochtig de tape met water en zet de tape over de verbinding. Vlak de band zoveel mogelijk. Als er een modder vulmiddel links op de gipsplaat of gyprock blade dan niet opnieuw toe te passen is. Een schone mes is belangrijk om een ​​professioneel uitziende afwerking te produceren. Deze bladen en stopverf messen kan verzamelen stof zo schoon dat het na elke swipe. Laat de getapete naden om 24 uur drogen voor het aanbrengen van een nieuwe laag.

Het speciaal gereedschap kan worden gebruikt voor het nemen van bochten voor zowel binnen als buiten de hoeken. Een brede plamuurmes moet worden gebruikt en 2-3 lagen slib moet worden toegepast. Solliciteer modder om de schroeven in een van de schroef kuiltjes in te vullen. Het is een goed idee om te oefenen op een aantal oude stukken van gyprock om je techniek te scherpen.