hekwerk uw bes wijnstokken

Plant Berry wijnstokken in uw tuin om een ​​unieke esthetische in uw tuin te creëren en produceren van heerlijke fruit voor uw huis. Een bes tuin is gemakkelijk om te groeien en hebben de neiging om, en vele soorten bessen doen het goed in verschillende klimaten en locaties. Als u het planten van frambozen, bramen of bosbessen wijnstokken, het bouwen van een bes wijnstok hek langs met uw planten om hen te ondersteunen als ze groeien in de loop van meerdere seizoenen.

Als u het planten bessen wijnstokken voor de eerste keer of nodig hebben om een ​​bes wijnstok omheining te installeren om te helpen ondersteuning van uw wijnstokken als ze groeien, als volgt te werk om een ​​stevige omheining te bouwen.

Om een ​​hek voor uw bes wijnstokken op te bouwen, zal u ondersteuning staken, stevige draad, een hamer en een tang nodig. Voordat u uw materiaal te verzamelen, evalueren van de ruimte die u wilt gebruiken voor uw berry tuin. De aard van de planten die je op te nemen en de grootte van de tuin zal bepalen hoeveel inzet je nodig hebt. In het algemeen zijn de meeste bessen planten hebben een radius van 2 tot 3 voet in te groeien. Aanplant bes wijnstokken dichter bij elkaar dan die kunnen hun groei belemmeren en hun productie te beperken. Van plan over het gebruik van ongeveer 2 haringen per plant.

Graaf een ondiepe geul voor uw bessen, tussen de 10 en 12 inches diep en ongeveer 1 voet breed. Sta 2-3 voet tussen planten bij het bepalen van de lengte van de sleuf. Wilt u tot en bemesten van de bodem, doe dat dan op dit punt, voordat u de inzet van uw bessen wijnstok afrastering hebben geplant.

Hamer uw steun inzet in de sleuf grond, beginnend met een steunpaal op elk van de uiteinden van de sleuf. Plaats inzet om de 4 voeten langs de geul. Staken worden vastgesteld enkele centimeters in de grond zodat ze stevig worden ondersteund.

Voer een lengte van de draad ongeveer 2 voet boven de grond aan de overkant van al uw inzet. Misschien wilt u reeks kleinere delen van de draad tussen elk spel staat, het veiligstellen van de uiteinden met een tang. De draad moet stevig op zijn plaats zijn, zodat het niet wegglijdt of dalen als groeiende bes wijnstokken toe te voegen hun gewicht aan. Herhaal dit proces via een draadlengte van 3 voet, 4 voet en 5 voet boven de grond. De uiteindelijke hek een raster van 4 of meer sets kabelafstanden lopen over de inzet zijn.

Na het opzetten van uw inzet en draad, je bent nu klaar om uw bessen planten. Volg de instructies gegeven door uw kwekerij of home improvement center, terwijl het planten van uw bessen wijnstokken. In het algemeen, plantaardige bessen dicht bij een centrum van het spel om hen steun te geven als ze groeien.

Het creëren van een bes wijnstok hek in uw tuin is een eenvoudig en kosteneffectief proces. Bessen zijn een mooie en heerlijke aanvulling op elke tuin of erf en kan worden aangeplant en onderhouden zonder veel inspanning.