het krijgen van eekhoorns uit het airconditioningsysteem

Als je een eekhoorn vast in uw AC-systeem, je bent niet alleen. Eekhoorns kunnen krijgen in een veel plaatsen die niet voorkomen op elke ruimte om te bewegen in te hebben. Zodra ze er zijn, zijn ze moeilijk te verwijderen zonder planning, valstrikken en geduld. Eekhoorns zullen over het algemeen geen gebied waar ze nestelen vertrekken. Als ze baby’s, zijn ze minder geneigd vrijwillig of vaak genoeg om te worden gevangen om te vertrekken.

Huis verwarming en airconditioning systemen zijn vaak klein genoeg voor u te bereiken in kruipruimtes en openingen om fysiek eekhoorns te verwijderen. Als u ervoor kiest om dit te proberen voor het gebruik van een val, draag beschermende kleding, leren handschoenen aan hapjes en krassen te voorkomen, en een masker om het inademen van stof, uitwerpselen of mogelijke parasieten te voorkomen. Als een moeder wordt nesten met baby’s, zet de baby in een doos en verwijder ze naar een externe locatie waar ze hen naar een veiliger locatie kan verplaatsen of verplaats de hele familie naar een wildlife rehab faciliteit.

Als u de eekhoorn niet kan bereiken, huren of kopen van een eekhoorn te houden. Plaats het in de buurt van de opening waar de eekhoorn binnenkomt en bladeren en wachten om het te vangen. Bait de val met pindakaas, fruit of noten. Na het vastleggen van de eekhoorn, verwijder nestmateriaal en wrijf het gebied met zeep ammoniak chemische paden die andere eekhoorns zal aantrekken elimineren. Seal openingen die andere eekhoorns kon gebruiken voor toegang.