het krijgen van uw huis klaar voor de winter

De voorbereiding van uw verwarmingsinstallatie

Versleten Boor, tochtstrips en Cracks

Outside and Gardens

onderwerpen

Fall is een geweldige tijd van het jaar. Het brengt ons allerlei goede dingen, zoals verse groenten en fruit, mooie kleuren, warme dagen dat zijn precies de juiste temperatuur voor het buiten zijn, en geen insecten. Het nadeel van de herfst is dat zodra het aankomt, weet je de winter is niet ver weg. Zelfs terwijl u geniet van de herfst, zou je beter moeten nadenken over zich klaar voor ‘Old Man Winter’. Hier zijn enkele suggesties om ervoor te zorgen dat uw huis is klaar voor de koude winter wind.

Begin met het hebben van uw oven en verwarmingssysteem tuned-up door een gekwalificeerde technicus, zodat wanneer uw thermostaat om warmte vraagt, zal uw oven reageren. Top van je olie of propaantanks zodat je niet gepakt kort als er een plotse koudegolf. Als u een open haard, is dit een goed moment om uw schoorsteen schoongemaakt en gecontroleerd, met inbegrip van de vonk scherm aan de bovenkant, zodat u niet hoeft te maken over accidentele brand. Voorraad op oven filters, zodat u ze regelmatig kunt veranderen. U zult besteden meer tijd binnenshuis in de winter en een schone oven filter helpt vrij te houden van uw hele huis stof.

Controleer de breeuwen rond deuren en ramen. Breeuwen is ontworpen om eventuele scheuren tussen hen en de muren van uw huis af te dichten, maar na verloop van tijd verliest zelfs de beste kalefateren haar vermogen voor het afdichten van koude lucht. Als u het droog is of heeft scheuren, herfst is een goed moment om de oude breeuwen te verwijderen en te vervangen door nieuwe. LearnHow te kalefateren goed toe te passen. Controleer het weer strippen op uw ramen en deur veegt. Vervang die versleten, gebarsten of gebroken.

versleten breeuwen en tochtstrips het vervangen zal niet alleen bezuinigen op de winter tocht, maar het zal ook helpen om muizen of andere ‘beestjes’ uit je huis. Aangezien een muis daadwerkelijk kan knijpen door een spleet zo klein as.25-inch, spullen sommige staalwol in de opening voordat breeuwen over. Muizen zal niet kauwen door middel van staalwol.

Fall is een geweldige tijd naar boven jurk en zaad uw gazon, maar als dat is meer werk dan je wilt op zich te nemen, verspreid enkele val meststof. Hoe dan ook, zal uw gazon dank je volgend voorjaar. Trim bomen en struiken verspreid vervolgens een aantal mulch in uw tuin om uw vaste planten overleven de winter. Controleer uw trottoirs en oprit voor eventuele scheuren die zijn ontstaan ​​tijdens de zomer. Nu is het tijd om ze op te lossen, of anders water zal krijgen in hen en te bevriezen, waardoor ze groter.

De herfst is ook de tijd voor het reinigen van uw garage. Als je net als de meesten van ons, tijdens de zomer uw garage wordt een hele grote berging, maar nu moet je ruimte om je auto terug naar binnen te krijgen. Terwijl je in de garage, zet een aantal verse gas in uw sneeuwblazer om ervoor te zorgen dat het begint. Je wilt niet om te ontdekken dat het niet zal starten na de eerste sneeuwval van het jaar.

Zet erf en tuin meubilair binnen of bedekken met dekzeilen. Tenslotte (en dit is belangrijk omdat het kostbaar om te negeren kan zijn), zet de watertoevoer naar alle buiten waterkranen en afvoer van de slangen. Al het water dat nog in de leidingen bevriezen en barstte ze, waardoor een rommelig overstroming bij warm weer komt volgend voorjaar.

Als u deze lijst te volgen, moet u en uw huis een warme, comfortabele winter hebben. Plus, er is een extra bonus. Als je vroeg beginnen en verspreid deze banen, kunt u genieten van de val weer, terwijl ervoor te zorgen dat uw huis is klaar voor de winter. Klinkt dat niet als een vrij goede twee voor een deal?