het kweken van een moestuin in gravel

De voorbereiding van uw Gravel Groentetuin

Moestuin Layout

Het planten van Uw Gravel Groentetuin

Het toevoegen van Gravel aan uw moestuin

Het kweken van een moestuin in grind is een geweldige optie als je niet wilt om onkruid. Het grind biedt u een aantal voordelen in aanvulling op het beheersen van de groei van onkruid. Gravel zorgt ervoor dat je plant zaailingen warm, biedt de moestuin met grote drainage en minimaliseert de hoeveelheid water die nodig is om de tuin te houden.

Het voorbereiden van een beplanting bed voor uw grind tuin is vergelijkbaar met de voorbereiding van een andere beplanting bed. Begin met een overzicht van waar u uw tuin wilt. In het algemeen, grind tuinen zijn kleiner dan de traditionele tuinen, en ze de neiging om omheiningen of andere structuren te volgen.

Vervolgens graven 2-3 inches, zodat u de zode en zijn wortels kunnen verwijderen. Vul dit gat met 1 deel compost en 2 delen tuingrond.

De volgende stappen zijn specifiek voor een gravel moestuin. Leg beide stof tuinarchitect of tuinieren plastic over het vuil en compost. Zet het materiaal met metaal of hout inzet. weeg vervolgens langs de omtrek van het materiaal met bielzen, cement edgers of bakstenen.

Nu uw grind tuin is klaar voor het planten, het ontwerpen van een lay-out. Onder meer de aard van de planten die u zal groeien en waar ze moeten worden geplaatst om de juiste hoeveelheid zonlicht en water te krijgen. Kies planten die je leuk vindt om te koken met of eten rauw. De planten die het beste in grind groentetuinen werken omvatten

In het algemeen zal alles wat groeit vooral boven de grond te werken. Vermijd planten wortelgroenten en laaggelegen groenten zoals sla en kruiden, omdat deze moeilijk zal zijn om te oogsten wanneer omgeven door grind.

Als je eenmaal hebt besloten wat te planten, te gebruiken ruitjespapier om erachter te komen waar u elke groente positioneert.

Aangezien u zal worden met betrekking tot de oppervlakte van uw moestuin met grind, moet u uw zaadjes eerst beginnen voordat je ze kan planten. Over het algemeen moet je je zaadjes te beginnen tussen de 4 en 6 weken voor plantseizoen van uw gebied begint.

Wanneer u klaar bent om te planten zijn, ga dan naar uw grind moestuin en snijd een “X” waar u uw zaailing planten. Graven in de tuin bodem tot een gat dat is zo groot als de kluit van uw zaailing te creĆ«ren. Stel je zaaien in het gat en opvulling het. Pat de grond naar beneden rond de plant om uw zaailing veilig te stellen, en vervolgens glad de plastic rond de zaailing.

De laatste stap is gravel voegen. Daar heb je delicate zaailingen in uw tuin bed, moet u zacht bij het toevoegen van grind .. Een goede manier om dit te doen is een plastic werper of maatbeker te gebruiken met een handvat om opscheppen grind en voorzichtig giet het rond je planten.

Na het toepassen van al het grind, kunt u een hand rake gebruiken om glad en niveau het uit.