het malen van koffiebonen met een staafmixer

Stap 1 – Bereid de Staafmixer

Stap 2 – Voeg koffiebonen

Stap 3 – Maal de Bonen van de koffie

Stap 4 – Clean Up

Een staafmixer pureren kan, maken shakes en malen koffiebonen. Hier is hoe u uw staafmixer gebruiken om koffiebonen te malen.

Om koffiebonen te malen, moet u naar de helikopter bevestiging en kom hechten aan de wand van uw staafmixer’s. De meeste staafmixer hebben een vergrendelingsmechanisme dat de wand moet vastklikken voordat u deze kunt gebruiken. Afhankelijk van het model, vindt u de wand naar de hakselaar gehechtheid te voegen en in het algemeen draai de klok mee totdat deze vastklikt.

Open de hakken kom en voeg koffiebonen. Als algemene regel, zult u 2 el nodig. koffie bonen per kopje koffie. Als u uw koffie sterker of zwakker wilt, moet u de hoeveelheid koffie die u toevoegt aan het koffiezetapparaat aan te passen. Snap het deksel van de chopper kom terug op zijn plaats.

Zet de staafmixer op en beginnen met het slijpen van de koffie. Schud de kom een ​​paar keer in de hele mengen om ervoor te zorgen dat alle bonen worden gemalen.

Afhankelijk van de sterkte van uw blender en wat voor soort grind u wilt, moet het proces slechts een paar seconden. Een grof grind voor een Franse pers mag alleen duurt ongeveer 10 seconden, terwijl de fijnere maalt voor drip koffiezetapparaten of espresso machines zullen 20 seconden of zo.

Experimenteer met verschillende malen keren totdat u een sleur die goed werkt voor uw brouwen element te vinden.

Open de hakken kom en de inhoud in uw koffiezetapparaat. U kunt de hakken kom en mes onder te dompelen in water om ze schoon te maken. Sommige hakken kommen kunt ook gaan in de vaatwasser, maar zorg ervoor om te controleren op de onderkant van de kom of in de literatuur van uw product voor het eerst. Veeg de wand van de staafmixer met een nat washandje. Droog alle onderdelen grondig voordat u de blender te slaan.

Het maken van een kopje koffie is eenvoudig met een staafmixer. Met een beetje trial and error, kunt u uitzoeken hoe je bonen te malen om uw perfecte kopje koffie elke keer te maken.